23948sdkhjf

Hos Minida.dk sælger de plakater som aldrig før

Plakater er blevet særdeles populære i de danske hjem.

Hvis man tager et smut forbi kontoret, hvorfra Minida.dk har sin daglige gange, er smilene ekstra bredde. Og kender man til historien om det danske plakat brand, så kan man nok ikke bebrejde det. Salget af plakater stiger nemlig måned for måned hos det danske webshop, der kun er knap halvandet år på bagen. Planen har dog været ambitiøs lige fra start af - og målet har været helt klar: At blive den førende danske plakatshop indenfor 2 år. At planen indtil videre har holdt stik giver blot ekstra gå-på-mod for folkene bag Minida.dk.

Hvem er Minida.dk så? Minida er navnet på et dansk plakat-shop, der sælger stort set alt indenfor billeder til væggen. Hvis du er en af dem, der i løbet af det sidste års tid har skulle bruge nye plakater til stuen og har søgt på internettet, er du med høj sandsynlighed faldet over denne webshop. Du har højst sandsynligt også været inde på deres hjemmeside, og chancen for, at du måske endda har købt nogle af deres plakater til stuen, den er faktisk ikke så lille. Minida.dk sælger nemlig hver måned tusindvis af plakater til de danske stuer - samt andre værelser i hjemmet for den sags skyld. Minida.dk slår sig nemlig blandt andet på at have et meget bredt udvalg af plakater til hjemmet. Der er alt fra moderne grafiske verdenskort plakater til sjove citater, humoriske grafiske plakater, moderne og stilrene sort/hvid plakater og meget, meget mere. Især verdenskort plakaterne er noget, der går som varmt brød hos Minida.dk. Verdenskort plakaterne kommer i mange forskellige varationer - både typemæssigt og farvemæssigt. Især vationen med 3-delte verdenskort plakater er noget, der hitter i den danske hjem. Dette er en nyfortolkning af noget helt klassisk, men resultatet er spændende og innovativt og tilsyneladende noget, som rigtig mange danskere er vilde med.

Hvis ikke du har stiftet bekendtskab med plakat shoppen på nettet - og du tilfældigvis lige går og mangler et sæt flotte plakater til stuen, bør du skynde dig ind på siden og se, hvad de har at byde på. Succesen om Minida.dk har også nået udover landets grænser, og Minida.dk oplever et stigende antal henvendelser fra udlandet fra kunder, der ønsker at høre, hvad det koster at sende en stak plakater til Norge, Finland, Spanien og mange andre lande. Dette er noget, man føler på hos Minida.dk, og tankerne går da også på, om man skal udvide til udlandet. Første prioriteten er dog at koncentrere sig om det danske marked og blive førende på dette. Det er et konkurrencepræget marked, og der er stadig et stykke vej igen, men Minida.dk har kæmpet sig godt op i feltet og fortsætter det, som hidtil vil der måske være en ny plakatshop på tronen om et lille års tid. Det er i hvert fald ambitionen hos Minida.dk

 

Send til en kollega

0.047