23948sdkhjf

Derfor skal du have styr på årsregnskabet

Årsregnskabet er vigtigt at have styr på.

Årsregnskabet er et vigtigt element i ethvert firma, da det giver et overordnet billede af din virksomheds økonomi. Derfor er det også vigtigt, at årsregnskabet bliver udarbejdet korrekt, og at det lever op til de forskellige krav og regler, der er på området og blandt andet følger Årsregnskabsloven og Selskabsloven.

I denne artikel får du et indblik i, hvad årsregnskabet består af, og hvorfor det kan være en fordel at få et revisorfirma til at hjælpe med udarbejdelsen af dit årsregnskab.

Hvad er årsregnskabet?
Et årsregnskab er i sin enkle form en redegørelse for virksomhedens økonomiske aktiviteter i det forgangne år samt en finansiel status på balancedagen. Årsregnskabet indeholder en resultatopgørelse, som samler din virksomheds indtægter og udgifter. Derudover indeholder den også virksomhedens aktiver og passiver, samt eventuelle notater.

Større og bedre overblik over din virksomhed
Med et korrekt udarbejdet årsregnskab får interessenterne i din virksomhed muligheden for at vurdere din virksomheds økonomiske performance. De får blandt andet muligheden for at vurdere om din virksomheds evne til at tjene penge, om egenkapital eller likviditet er fornuftig, og om din virksomhed er kreditværdig. Derudover får du også selv et fuld indblik i, hvordan din virksomhed har klaret sig det forgangne år, men det forudsætter at årsregnskabet bliver udarbejdet korrekt.

Korrekt udarbejdelse af årsregnskabet
Netop den korrekte udarbejdelse af årsregnskabet kan knibe for mange virksomheder og tilmed revisorer, da det er et område, hvor krav og regler hyppigt bliver ændret og kan forekomme komplekse. Derfor kan det være en fordel, hvis din virksomhed udliciterer denne opgave til et statsautoriseret revisionsfirma, som til dagligt beskæftiger sig med det komplekse fagområde.

En af de største fordele ved at få specialister til at hjælpe med udarbejdelse af dit årsregnskab er, at du kan fokusere fuldt ud på at drive din virksomhed. Du kan koncentrere dig om at udvikle din virksomhed, da revisionsfirmaet sørger for alle aspekter knyttet til årsregnskabet.

Benyt dig af et statsautoriseret revisionspartnerselskab
Det kan vise sig som en dyr fornøjelse, hvis dine regnskaber ikke bliver udarbejdet korrekt. Lad derfor Revisionshuset Tal & Tanker hjælpe med udarbejdelsen af dine regnskaber. På den måde er du sikret, at dit regnskab lever op til de forskellige regler og krav på området.

Om du ønsker en fuld revision af din virksomheds årsregnskab, eller alene ønsker, at revisoren assisteret med opstillingen af årsregnskabet, så finder du hos Revisionshuset Tal & Tanker kompetente revisorer, der alle står klar til at hjælpe dig og din virksomhed med at skabe værdi. Tal & Tanker er et statsautoriseret revisionspartnerselskab, og en stærk rådgiver og sparringspartner for din virksomhed.

Send til en kollega

0.047