23948sdkhjf

Giv dig selv en gave: Gem på minderne

For mange danskere er sommerferien 2019 kommet til en ende og dagligdagen er så småt begyndt igen.

Tiden, hvor man skal se sine kollegaer og klassekammerater igen, er kommet. Det er tiden, hvor man deler historierne og fortæller hinanden om alle de oplevelser, der er sket for en. Typisk er emnet: ”rejser”, da mange hvert år tager en tur til udlandet eller udforsker Danmark. Måske har du og din familie i år fået en unik oplevelse, som I ikke havde set komme? Det kan også være, at I havde en vidunderlig uge på et resort? Eller måske var dagene hjemme i huset lige det, I havde brug for? En ting, mange dog gør i ferien, er at tage billeder.

Billeder bringer minderne frem
Når vi er på ferier og udflugter generelt, kan vi med billeder se tilbage på dem. Ved at kigge på billedet mindes vi oplevelsen, og hvordan vi følte i det øjeblik. Det er også sjovt at se tilbage på disse stunder og se vores udvikling. Hvis man vil, kan man indramme billederne og hænge dem op. Ved at gøre det, vil man få øje på billederne flere gange i løbet af dagen, samt tilføje objekter til indretningen. Du kan vælge mellem forskellige typer af rammer. Du kan eksempelvis lave en collage eller nøjes med en enkel billederamme.

Ikke kun feriebilleder
Det behøver ikke nødvendigvis kun at være fotografier fra rejser, der har betydning. En tegning fra børnene kan være lige så vigtig og måske have en større værdi for dig. I sidste ende bestemmer du selv, hvad der skal indrammes, smides ud og så videre. Men det kan være meget sjovt at finde de gamle kasser frem med fotoalbummer og komme med en historie til hvert billede. Det er også sjovt at se på gamle tegninger og læse gamle breve, fra da man var lille. Ja, minder kan være ret så sjove.

Send til en kollega

0.031