23948sdkhjf

Ekstra opbevaring til byggepladsen

På en byggeplads vil der af og til rode, og det kan ende ud i, at du og dine medarbejdere skal bruge unødvendig tid på at finde det, I skal bruge lige nu og her.

Med en 20 fods container får du alt den opbevaringsplads, du har brug for. Fordelene ved at få lidt ekstra opbevaringsplads på byggepladsen eller andre steder er, at du og dine medarbejdere altid ved, hvor diverse materialer og værktøj er, når det ikke er i brug. 

Sikkerhed om natten og uden for arbejdstid 
En container til opbevaring af for eksempel værktøj, materialer eller maskiner på en byggeplads er ikke blot smart og praktisk, fordi alle ved, hvor tingene er. Det skaber også større sikkerhed på byggepladsen, når du og dine medarbejdere har fri og ikke er til stede på byggepladsen. Der er stadig problemer med indbrud på byggepladser, hvor alt fra værktøj og maskiner til materialer af forskellig art bliver stjålet. Det er ikke blot utrygt for medarbejderne og ejerne af byggepladsen, det kan også forsinke byggeprocessen, hvilket i sidste ende vil komme til at koste penge i både nye materialer, værktøj og ikke mindst ekstra tid, som medarbejderne skal arbejde på projektet. Hvis du låser containeren til opbevaring af, vil du kunne skabe større sikkerhed på byggepladsen og sikre dig mod ubudne gæster, der bryder ud i nattens mulm og mørke. 

En container til formålet 
En container kan bare være en aflang kasse, hvor du kan stille alt det, du har brug for, men du kan også få indrettet containeren, så den passer til det, du skal bruge den til. Det kan være smart at få lavet et godt organiseret system til opbevaring af for eksempel værktøj, maskiner eller materialer. Det gør det nemt for både dig og ikke mindst alle medarbejdere at finde det, de skal bruge uden at bruge for lang tid på at lede efter en lille dims. Du kan også få indrettet en lille kaffestue i containeren, så alle medarbejdere har et sted at sidde og drikke en kop kaffe i pausen, eller når det regner. Du kan bruge en container til rigtig meget, og du kan endda få den tilpasset til det formål, du skal bruge den til.

Ny eller brugt?
En container kan både købes eller lejes som ny eller brugt. Hvis du køber en brugt container, kan du spare en del penge, som du og dine medarbejdere kan bruge til andre ting. En brugt container kan desuden være en fordel, hvis den ikke skal bruges i mange år, men dens levetid afhænger selvfølgelig af, hvor brugt og gammel den er. En ny container er selvfølgelig dyrere end en brugt, men her har du også mulighed for at indrette den og gøre det ved den, du ønsker, uden at tage hensyn til, hvad den er udstyret med i forvejen eller er brugt til før. Du kan bruge en brugt eller helt ny container til lige, hvad du har lyst til, men de er gode til opbevaring, organisering og ikke mindst sikkerhed på en byggeplads.

 

 

Send til en kollega

0.047