23948sdkhjf

Sådan sælger du hurtigt og sikkert din brugte bil

Hvis der er én ting, som stort set alle forskere indenfor transport og trafik har som forudsigelse for fremtiden, så er det, at benzin- og dieselbiler langsomt vil forsvinde fra de danske veje.

De mere eller mindre forurenende biler bliver tvunget ud af byerne og med en regering, der er positivt stemt overfor et forbud mod bilerne, så ser fremtiden ikke lys ud for de fossilafbrændende biler. Af denne grund kan det vær en god idé at komme af med den gamle klimasynder, inden markedet begynder at flyde over med brugte biler - og det kan gøres både hurtigt og sikkert gennem internettet.

Find ud af, hvad din bil egentlig er værd
Når man ser på markedet for brugte biler, så er der en tendens til, at forventningerne til prisen er én af de helt store bakker, der skal forceres, når man skal sælge sin bil. I langt de fleste tilfælde har man prissat bilen for højt i forhold til den stand, den er i, og det kan være med til at skræmme potentielle kunder væk. Derfor gør man klogt i at finde ud af, hvilket prisleje der er fornuftigt for den givne model.

Der er mange forskellige internetsider, der har specialiseret sig i at lave en professionel bilvurdering, og det handler bare om at benytte sig af dem. Vurderingerne er ofte helt gratis og uforpligtende, og hvis man ikke er tilfreds med den angivne pris, så kan man blot få den vurderet et andet sted. Mange af siderne kan også sætte dig direkte i forbindelse med en brugtvognshandler, der gerne vil købe bilen - og dermed kan hele salget faktisk foregå gennem én side. Det er hurtigt og sikkert hele vejen igennem.

Vær parat til at handle, hvis du vælger at sælge bilen selv
Der er et kæmpe marked for brugte biler på sider som DBA og Gul og Gratis, men hvis man vælger at gå den vej med sit bilsalg, så skal man være parat til at handle. Køberne på disse sider er ofte slemme til at skambyde på bilerne, og hvis man ikke har en god købmand i maven, så kan det være svært at komme frem til en pris, som begge parter er tilfredse med. Derfor kan det være en fordel at lade andre stå for selve salget, mens du modtager en fast pris, når bilen bliver solgt. Her skal man naturligvis også tænke på, at man ved at sælge bilen selv sparer den kommission, som hjemmesiderne altid vil tage - og hvis bilen ikke er voldsomt meget værd, så kan kommissionen sluge meget af indtægten.

Lad ikke markedets dårlige ry afskrække dig
Brugtvognsmarkedet har i mange, mange år haft et ry for at være et beskidt sted, hvor det kun handler om at snyde folk med billige og færdige biler. Dette er dog begyndt at vende på det sidste, og man skal bestemt ikke lade sig afskrække fra hverken at købe eller sælge biler brugt. Langt de fleste sælgere er reelle, når de fremstiller bilens stand, og det er også langt fra alle købere, der skambyder til højre og venstre. Selvfølgelig skal man være kritisk overfor en brugt bil, men i mange tilfælde er den kritiske tilgang ikke den mest positive. Sælg derfor trygt din brugte bil - den vil garanteret vække glæde i en anden, dansk familie.

Send til en kollega

0.031