23948sdkhjf

Håndbold efterskole - er det noget for dig?

En efterskole med fokus på håndbold er lige noget for dig, som elsker sporten.

Elsker du håndbold? Nyder du holdspillet og sammenholdet ved håndbold? Gør du meget ud af at dyrke sport, yde dit bedste og forbedre dig som håndboldspiller? Hvis du kan sige ja til disse spørgsmål, er en håndbold efterskole måske lige noget for dig. 

Fokus på din forbedring
For langt de fleste håndbold efterskoler landet over er der fokus på, at du udvikler dig. På en efterskole med håndbold som linjefag vil de ugentlige træninger variere, men er typisk på mere end tre om ugen.

Der er både fokus på samspil, men også på den indre motivation du har. På en håndbold efterskole på højt plan tilrettelægges undervisningen ofte efter hver enkelt elev, så du er sikret, at der er udviklingspotentiale under dit efterskoleophold.

Det kan virke afskrækkende at høre, at der er så meget fokus på teknik, fysik og taktik, men frygt ikke - der er oftest plads til enhver slags spiller på en håndbold efterskole. Om du er meget trænet eller rimelig grøn, plejer ikke at have så meget at sige. 

Er håndbold ikke din ting? Fitness efterskole er også noget ved
En fitness efterskole er for dig, der kan lide at bevæge sig. På et efterskoleophold med fitness som linjefag er der fuldt fokus på din udvikling og krop. Du skal lære din egen krop at kende, samtidig med at du opbygger muskel og konditionsstyrke. 

Fitness handler i bund og grund om at observere og lægge planer. Du skal sætte dig nogle mål, og derefter skal du gøre dit bedste for at nå dem. Det kan måske lyde som meget hårdt arbejde, men det er faktisk vildt sjovt.

På en fitness efterskole vil du ofte ende med at have mange lektioner ugen igennem. Du behøver ikke at være i topform for at begynde, og samtidig gør det ikke noget, hvis du allerede er godt inde i fitness verdenen - så ved du jo, at fitness er for alle niveauer. 

Sådan vælger du den rigtige linje for dig
Hvis du allerede har besluttet dig for, at du vil på efterskole, er det altså super vigtigt, at du får valgt en linje, du kan lide. Du skal trods alt holde dig til den et helt år. 

Du skal gøre dig nogle overvejelser, når det kommer til, hvilken slags linje, du vil have. Er du mere sporty, vil en håndbold, fodbold eller enhver -bold samt fitnesslinje være super fedt for dig. Hvis du til gengæld ikke finder meget sjov i at dyrke sport eller motion, bør du nok holde dig fra sådan en linje.

Send til en kollega

0.018