23948sdkhjf

Optimer branding og arbejdsgange med udendørsskilte

Hvorfor er det vigtigt at få lavet udendørsskilte til din virksomhed?

Jo, ud over at det selvfølgelig gør det nemmere for gæster, kunder og lignende at lokalisere dig, er det en stor del af brandingen af din virksomhed. Det at have udendørsskilte virker langt mere professionelt.

Som butiksejer vil du opleve meget lidt hvis overhovedet nogen trafik i din butik, hvis du ikke har nogen form for udendørsskilt, der fortæller, hvad din butik forhandler

Og det samme gælder egentlig, hvis det ikke er en butik, du har med at gøre - udendørsskilte er vigtige. Det handler om at skabe troværdighed og et godt ry. Førstehåndsindtryk er vigtige, og med udendørsskilte kan du klart optimere de første indtryk, dine kunder får.

udendørsskilte til din virksomhed, så der ingen tvivl er om, hvad din virksomhed indeholder.

Glastavler til virksomhedsbrug
Glastavler er fantastiske redskaber til virksomheder. En glastavle er, ud over at være meget nydelig og professionel at se på, perfekt til din virksomhed, hvis du tit og ofte har brug for at skabe et større overblik.

Du kan nemlig bruge glastavler til at skabe overblik. På glastavlerne kan du lave brainstorms, arbejdsplaner, tjekke op på processer, minde dig selv om kommende opgaver, lave kalendere med mere. Der er faktisk næsten ingen grænser for, hvad du kan gøre med en glastavle.

Det at visualisere dine opgaver eller ting, du skal huske på, kan være super sundt for sindet. Nogle gange bliver tingene nemmere, hvis du kan se dem foran dig (ihvertfald hvis du tænker og arbejder meget visuelt).

Og det samme gælder typisk for dine ansatte. Måske kan du med glastavler endda se en synlig forskel i dine ansatte, fordi de får mere ro i hovedet og bedre struktur over deres arbejdsdag.

Optimér arbejdsprocesserne
Glastavlerne kan også blive omdrejningspunktet for en dag, der er sat af til at kigge på, om jeres arbejdsprocesser er så optimale som mulige. Der er mange måder at gøre det på, men du kan hos hver afdeling inddele dine ansatte i grupper, som skal snakke sammen og tage noter om arbejdsprocesser på glastavlerne.

Bed dem om at gøre det så visuelt som muligt med pile fra én opgave til en anden. Derefter kan I tage kig på hinandens glastavler for at se, om der er opgaver eller ting, som er overflødige, unødvendige eller kan gøres smartere.

Held og lykke!

Send til en kollega

0.031