23948sdkhjf

Automatiske processer giver fremdrift i industrien

I den industrielle verden bruges der mere og mere automatiserede processer, som gør hverdagen nemmere for virksomhedens ansatte.

Robotterne har været fast inventar i både private hjem og virksomheder i mange år. Gode robotter kan nemlig hjælpe til med de opgaver som kan findes monotone og frustrerende. Med indførelsen af det moderne samlebånd, ved produktionslinjen hos Ford i 1913, begyndte industriverdenen at tage fart. Det blev nemmere at ansætte flere mennesker til hver enkelt opgave, da der ikke længere var et behov for at kunne det hele. Med flere hænder steg produktionen – og omsætningen.

Mange af de monotone eller ensartede opgaver, som førhen blev udført af mennesker, bliver i dag udført af robotter. Robotterne sikrer en ensartet kvalitet og stabilitet igennem hele produktionen. Præcist udført arbejde, med en høj og ensartet kvalitet, er vigtigere end nogensinde. Med en stigende befolkning er behovet for produkter konstant stigende, hvilket lægger pres på producenterne. Præcise udskæringer, for eksempel ved CNC arbejde, er med til at give en konstant kvalitet, som styrker både produktivitet og konkurrenceevne.

Kvalitet - igen og igen

Lige præcis CNC bearbejdning tilbyder et hav af muligheder i forhold til materialer, der kan arbejdes med. CNC-maskiner kan også kombineres med automatiserede ilægningsprocesser, hvilket næsten fuldautomatiserer produktionen af enkelte elementer. Med automatiserede processer der laver kvalitetsprodukter, kan man enkelt forøge konkurrenceevnen på markedet. Man frigør også medarbejderne til at udføre mere komplekse opgaver.

CNC til lidt af hvert

Man kan udføre CNC arbejde på næsten alle materialer. Dog kræver det, at man bruger den rigtige type CNC maskine. Hvad end man arbejder i træ, metal, plast eller kompositmateriale, så kan man med en CNC-maskine nemt lave elementer til den videre produktion. Der findes også et stort udvalg af forskellige maskiner, som kan arbejde på flere forskellige måder. Nogle maskiner fungerer kun i planen til simple udskæringer, mens andre kan bruges til udfræse og skære elementer i tre dimensioner.

Send til en kollega

0.047