23948sdkhjf

Hvornår skal jeg starte?

Når dit barn viser tegn, og ikke før.

Når dit barn viser tegn og ikke før.

Sunde børn er ikke fysisk og følelsesmæssigt klar til at begynde at bruge en potte, indtil de er mellem 18 måneder og tre år gamle. Drenge er tilbøjelige til at være klar et par måneder senere end piger.

De fleste forældre starter træningen, når deres børn er mellem to år og tre år gamle.

Men der er ingen officiel alder, og du behøver slet ikke at trene din pjece, hvis du ikke vil. Dit barn kan kopiere andre uden brug af instruktioner, så længe du gør det klart for hende, hvad hun skal gøre, og hvor hun skal gøre det. Du bør ikke tvinge dit barn til at bruge en potte, hvis hun ikke vil, eller hvis hun ikke er klar til at starte.

Nogle forældre starter pottetræning, når deres babyer er yngre end fire måneder. Dette gøres ved at se efter tegn på en overhængende pus eller poo og fange det i potten. Denne metode kaldes elimineringskommunikation.

De fleste sundhedsbesøgende rådgiver dog ikke dette, og foreslår endda, at børn, der er blevet trænet på denne måde, får problemer senere. De kan opleve tilbageslag ved brug af skoletoilet, eller når de støder på stressende situationer. Det er bedre at vente, indtil dit barn er klar, og viser interesse.

Et barn under to år kan ikke kontrollere, hvornår de går og poo. Musklerne, der kontrollerer deres blære og rektum, er ikke modne, indtil de når omkring 18 måneder til to år. Derfor er det nøglen til succes at vente på tegn på, at de er klar, og at starte for tidligt vil resultere i ulykker.

Ægte uafhængighed er meget at bede om en baby, da det betyder, at hun ved:
- hvordan og hvornår man skal bruge toilettet
- hvordan man hænger på, indtil hun når toilettet
- hvordan man skyller
- hvordan man trækker sit tøj op og ned
- hvordan man tørrer hendes bund uden din hjælp

Alt dette sker ikke i de fleste børn før i en alder af omkring tre år eller fire år. Dette er uanset hvornår du starter pottetræning, eller hvordan du gør det.

Send til en kollega

0.016