23948sdkhjf

Få det bedste ud af dit smil med et tandimplantat

Det kan have dårlig indflydelse på velvære og humør at gå rundt og mangle en eller flere tænder. Hvis man har usikkerheder forbundet med sit smil, kan man have en tendens til at gemme det væk. Vi ønsker at kunne bidrage til, at du kan finde smilet frem uden at skulle betale en uoverskuelig høj pris.

Dette indhold er sponsoreret 

Hvis du mangler en eller flere tænder kan et tandimplantat være den rigtige løsning til dig. Et implantat vil ligne dine andre tænder, så du eller andre ikke kommer til at kunne se forskel på implantatet og dine øvrige tænder. Selve implantatet er en titaniumskrue, der fungerer som en kunstig tandrod. På denne skrues kronen fast med en forbindelsesdel, så kronen er det eneste synlige. Vi sørger for at implantatet passer perfekt ind i dit smil, så du roligt kan slippe bekymringerne forbundet med usikkerhed og tandproblemet. 

Høj kvalitet til en lav pris 

Det kan godt lyde som ubehagelig oplevelse, at få lavet et tandimplantat, men du er lokalbedøvet under operationen, så du ikke mærker noget til det. Lokalbedøvelsen er inkluderet i prisen. Vi ønsker at du skal kunne få lavet et implantat til en fair pris, og derfor er vi også blandt landets billigste, når det kommer til tandimplantater. Desuden har vi sørget for, at der ikke kommer nogle økonomiske overraskelser, da vores priser er inklusiv alt der hænger sammen med at få lavet implantatet. Både bedøvelse, men også prisen for røntgenbillede er med i den samlede pris hos os. Andre steder kan man opleve at prisen på implantatkronen ikke er inkluderet. Sådan er det ikke hos os, da vi også har inkluderet denne i vores samlede pris. Det har vi gjort, fordi vi synes, at du skal kunne få lavet dit implantat i høj kvalitet og samtidig ikke skal gå på kompromis med prisen. 

Den rette behandling til din situation 

Hvis du ikke er sikker på at et tandimplantat er en mulighed eller den rette løsning for dig, så kan vi forsikre dig om, at vi gerne vil hjælpe dig med at få afklaring. Vi foretager ikke noget, før vi har vurderet helt konkret ud fra den enkelte patients situation. Ved en gratis konsultation vil det blive undersøgt, om du er egnet til at få lavet et implantat. Vi laver en samlet vurdering og foreslår kun et implantat, hvis vi er sikre på, at det er det rette for dig. Vi tager et røntgenbillede for at kunne vurdere din tandsituation, og i tilfælde af at et implantat ikke er den bedste løsning, er vi behjælpelige med at finde den rette løsning på anden vis. 

Send til en kollega

0.079