23948sdkhjf

3 gode råd til selvforkælelse

Det er vigtigt at holde sig selv i gang. Ikke kun med træning og sund kost, det er også vigtigt at opretholde en selvforkælelsesrutine.

 Mange oplever en travl hverdag, hvor der ikke altid er plads til afslapning, eller rum til at forkæle sig selv. Vi lever i en tid, hvor der er et øget fokus fitness og sunde kostvaner, men rigtig mange glemmer at pleje sindet. Læs med her, og få nogle gode tips og ideer til, hvordan du får gjort plads til selvforkælelse i dit liv.

Frisk op og forkæl dig selv
Mange oplever et fravær fra selvforkælelse og dette kan i manges tilfælde resultere i dårlig samvittighed, men pak skyldfølelsen væk og fokuserer på nuet. Selvforkælelse, som ordet lyder, handler om at forkæle sig selv, og dette sker ikke ved at hænge i ting, som ikke kan ændres på nu. Lev i nuet. Hvis der har været et fravær af selvforkælelse i dit liv, så fokuser ikke på fraværet, men derimod på, hvad du kan gøre for at forkæle dig selv nu. ved at fjerne dårlige tanker og lade dem fylde mindre, renser du dit sind. Vores hjerne trænger til lige så meget forkælelse, som resten af vores krop. Hjernen kan ikke ses og kan ikke trænes, som vi kan træne kroppens andre legemer. En god vej til selvforkælelse er, at starte med at lytte til dit hoved og have din krop med i det du gør. Det er vigtigt, at holde sig selv i gang, men både krop og hoved trænger til pauser en gang imellem – glem dem ikke.

Luksus, vi alle fortjener
Selvforkælelse kommer i mange forskellige former, alt fra ansigtsmasker og fodbad til spa og massage. Om end du ønsker at starte i det små eller det store, så fortjener alle en god omgang luksus. At få god massage regelmæssigt bliver hurtigt en meget dyr fornøjelse, men du kan få samme luksusbehandling hjemme med en massagestol. At få en professionel massage er skønt, men med en massagestol kan du få samme luksusfølelse, men efter dit eget skema, ønske og hyppighed. En massagestol er selvforkælelse i den lidt dyrere ende, men uden tvivl det hele værd. De kommer i mange prisklasser, designs og funktionsmuligheder, så der er noget til enhver. Med en massagestol i dit hjem, har du selvforkælelse til rådighed, altid.

Find din egen rutine
Om end det er 20 min. mindfulness, en god ansigtsmaske eller en velfortjent tur i en massagestol, er op til den enkelte, det vigtigste er blot at finde en rutine i selvforkælelsen. Ligesom alt det andet vi gør for vores krop, er det også vigtigt at finde en rutine i selvforkælelse, så den ikke bliver et sjældent tilfælde, men derimod en måde at finde balance i hverdagen på. Forskning peger på, at det tager op til 3 måneder for at bryde med en vane. Det er derfor ikke ligetil når man skal ændre sine vaner, eller tilføje nye. Derfor er det ekstra vigtigt, at holde fast i de sunde rutiner. Hvis du er tålmodig og holder ved i lang nok tid, så bliver selvforkælelse snart en helt normalt aktivitet i din hverdag. Byt de dårlige vaner ud og kom i gang i dag.

Send til en kollega

0.031