23948sdkhjf

Den digitale verden er her for at blive, så følg med den!

Det er vigtigt at man følge med udviklingen i dag, hvis man vil være relevant på arbejdet.

Derfor har vi fundet lidt råd frem, til hvordan du forbliver relevant, og kan forsætte på arbejdsmarkedet til du dejser om!

Vi bliver kun ældre
Med de ældre der kun bliver ældre grundet forbedret livsvilkår og medicin og lægehjælp der konstant bliver bedre og bedre, er der ingen tvivl om at vi alle kommer til at være længere på arbejdsmarkedet, end de forrige generationer. Og det ses jo også tydeligt med politikerne der hæver pensionsalderen. Så hvorfor ikke acceptere det? Det kan jo være en rigtig god måde at få sig en rigtig god karriere. Så hvis man allerede i en lidt ung alder fokusere på den lange bane, er der ingen tvivl om at det giver godt! Vi kan allerede nu blive enige om, at den digitale teknologi er her for at blive, så hvorfor ikke blive fortrolig med den?

Livrem og seler
Sikkerhed er en af de vigtigste ting i livet. Det ligger nummer to på Maslows behovspyramide, og er klart nok, et meget vigtigt punkt i alles liv. Men i vores mere moderne og digitale samfund, skal der mere til, end blot tag over hoved, og en lås på døren. Store dele af vores liv foregår nemlig på nettet, hvor sikkerheden ikke altid er i top, og som derfor kan hackes. Du kan selvfølgelig bare købe dig en virus beskyttelse, men jeg vil næsten vædde med, at du har oplevet at få en virus, selvom du havde et virus beskyttende program installeret. Virtuel privat netværk, eller VPN som man kalder det, er en anden måde at beskytte sig selv på. Med en VPN forbindelse kan du være sikker på nettet på en hel anden måde, samtidig med, at den har nogle fede egenskaber! ExpressVPN kan klart anbefales hvis du leder efter en god udbyder!

VPN
Det handler jo som sagt om at blive dygtig til det digitale. En af de måder er også at tage forskellige kurser. Outlook kurser, markedsføringskurser, Excel kurser, bogføringskurser, og online sikkerhedskurser! Og her er et hurtigt sikkerhedskursus i hvordan en VPN fungere, og hvilke funktioner det her, og hvad du kan bruge det til! Så når i alle i virksomheden har taget det Outlook kursus og i begynder at sende mails fra jeres private computer imens i er på farten, så handler det om at holde sikkerheden! Når man f.eks. går på andres virksomheders net, eller offentlige net, er det netop her hackerne kan lide at slå til. De laver et netværk som hedder det samme som det netværk du gerne vil logge på. Og ved at du kommer til at logge på deres net, kan de se og få alle dine oplysninger. Det er netop derfor det er vigtigt med en VPN server! Med den krypterede forbindelse kan de ikke se dig eller dine oplysninger. Du bliver camoufleret. Og netop at blive camoufleret er en af de andre ting man bruger en VPN server til. Man kan nemlig snyde de hjemmesider du prøver at komme ind på, til at tro at du er i et andet land! Så hvis du er træt af at se de samme serier på Netflix, kan du med en VPN snyde Netflix til at tro at du er i USA, og dermed så alle de film og serier de har rigtighed til derovre!

Send til en kollega

0.015