23948sdkhjf

Derfor skal du købe limtræ

Limtræ består af en masse trælameller, som er limet sammen til et fast træemne. Dette gør træet yderst holdbart og meget fleksibelt. Oftest ses dette træ i store idrætshaller, hvor bjælker af limtræ går på tværs af loftet.

I denne artikel kan du læse om limtræets mange fordele, og hvorfor træet er så populært.

Limtræ er stærkt og formbart

En af de største fordele ved at anvende limtræ er de store tilpasningsmuligheder, som træet kommer med. Ikke nok med at træet kan tildannes, så det opnår den præcise dimension, som ønskes, så kan limtræet formes nemmere end traditionelt træ. Derudover kommer træet med en enorm styrke, hvilket også gør træet populært som bærende bjælke i større konstruktioner. Træet besidder en stor styrke, da man med de mange lag udligner eventuelle svagheder i de enkelte plader.

Nærmest uendelige muligheder

Da limtræet kan formes på et utal af måder, mens styrken og holdbarheden stadig er intakt, kommer træet med et utal af anvendelsesmuligheder. Træet findes derfor både i møbelindustrien, idrætshaller og svømmehallen. Limtræet kan derudover behandles på lige så mange måder, som almindeligt træ. Dette gør kun træet endnu mere alsidigt, da du kan få et træprodukt formet præcist efter dine præferencer og krav.

Brandsikkert

Selvom det kan lyde mærkeligt, at limtræ er mere brandsikkert end andre trætyper, så er det dog stadig tilfældet. Limtræet er yderst modstandsdygtigt over for flammerne, da træet har en langsom indbrændingshastighed. Derudover beholder limtræet også sin styrke bedre end f.eks. stål, som kan bøje, når det udsættes for høje temperaturer.

Limtræ til møbel-, køkken,- og inventarindustrien

Er du på udkig efter en leverandør af limtræ i høj kvalitet, så er Sommer-Savex en oplagt samarbejdspartner. Med limtræ i størrelser fra 10-40 mm i træsorterne bøg, eg, ahorn og valnød finder du et stort udvalg af kvalitetssikret limtræ hos Sommer-Savex.

Send til en kollega

0.062