23948sdkhjf

Tips til at finde den helt rigtige måltidskasse

De samme retter bliver serveret på spisebordet, og de bliver oftere ikke spist op – måske er det på tide med en måltidskasse?

Og faktisk kan det være, at du kommer til at spare lidt i madbudgettet, hvis du er typen, der kommer til at lave impulskøb i supermarkedet.

Er det på tide med en måltidskasse?
Hvis dit overskud er dalende, og du ofte har svært ved at komme gennem din eftermiddag efter en lang arbejdsdag, er indkøb og aftensmad nok de sidste gøremål, som du har lyst til at kaste dig ud i.
Der er dog en løsning for enden af tunellen, som kan være en hjælpende hånd i din hverdag: Måltidskasser.
Måltidskasser er en glimrende løsning for dig, der har en travl og presset hverdag. En af de største fordele ved måltidskasser er, at du får alle ingredienserne og opskrifterne leveret hjem til din dør.
Forinden kan du undersøge markedet for måltidskasser og vælge netop den, som passer til dine og familiens behov. På den måde er du sikret at modtage en måltidskasse, som indeholder måltider, der falder i jeres smag.
Mange oplever en fornyet energi med måltidskasser, fordi det hjælper, at der er nogen andre, der tager stilling til aftensmaden og handler ind til den. Derudover er der den klare fordel, at du vil opleve en mere varieret og spændende menu.
Ofte er der en tendens blandt danske familier at servere de samme 5-10 retter. Det kan hurtigt blive en kedelig og gentagende adfærd, som mange ofte går død i.
Desværre er løsningen ofte færdigretter eller takeaway. Det kan hurtigt blive en tung udgift på madbudgettet, hvorfor der er penge at spare med måltidskasser.
Du kommer i hvert fald ikke til at risikere at falde over gode tilbud eller impulskøb, for maden bliver bragt til dig, så du slipper for at handle i supermarkedet på tom mave.
Til gengæld er der mange børnefamilier, der ser frem til at modtage de ugentlige måltidskasser med friske ingredienser. Det er altid en god oplevelse at pakke tingene ud og stille dem på plads.

Hvilken måltidskasse skal du vælge?
Der er mange leverandører af måltidskasser i dag, som tilbyder vidt forskellige løsninger. Blandt de mest populære finder du Simple Feast, Aarstiderne, Skagenfood, RetNemt måltidskasser, Marley Spoon og Kokkens Hverdagsmad.
Simple Feast er en oplagt løsning til dig, der gerne vil nyde vegetariske og veganske måltider. Med et Simple Feast abonnement får du 3 økologiske måltider, som tager 10 minutter at tilberede. Det er perfekt for dig, der har en travl hverdag og gerne vil indtage flere kødfrie måltider om ugen.
Aarstiderne tilbyder et stort udvalg af forskellige økologiske måltidskasser. Der er både til dig, der efterspørger børnevenlige, glutenfrie, veganske, hurtige og måltidskasser efter Sense-principperne.
Hos Skagenfood finder du et hav af forskellige måltidskasser. Der er masser af frisk fisk i måltidskasserne, men du kan også finde måltidskasser uden fisk. Børnevenlige måltidskasser med gode fødevarer og fantastiske opskrifter.
RetNemt måltidskasser er for dig, der gerne vil have mulighed for at designe din egen måltidskasse. Hos RetNemt kan du vælge, om du vil have flest familievenlige, hurtige, økologiske eller sunde måltider. Det er også muligt at fravælge nogle ingredienser, som du enten ikke kan tåle eller kan lide.
Marley Spoon har et udvalg af fleksible måltidskasser. Du kan vælge mellem to måltidskasser for enten 2-personer eller 4-personer. Fordelen ved Marley Spoon er, at du selv vælger, hvilke retter du vil have leveret hjem til dig. Du vælger frit ud fra et sortiment bestående af mere end 20 måltider.
Kokkens Hverdagsmad slår sig på at være en børnevenlig måltidskasse, hvor madlavningen kan klares på 20 minutter. Mange af måltiderne er næsten færdiglavede, så du blot står for at færdiggøre måltiderne og servere for hele familien.
Mulighederne er mange, og udvalget er forskelligt. Det er en rigtig god idé at tænke over, hvad dine behov er, og hvor du bedst muligt får dem dækket.

Forventningsafstem med din partner
For at vælge den helt rigtige måltidskasse kan det være en god idé at snakke med din partner om, hvad der er vigtigt for jer, og hvad der betyder noget for jer i hverdagen.
Hvor ofte vil du modtage måltidskasser? Skal den være næsten færdiglavet, eller ønsker du at lave maden selv? Skal den være økologisk, vegetarisk, børnevenlig eller noget fjerde?
Husk, at der er et stort udvalg af leverandører af måltidskasser, så I behøver ikke nødvendigvis at slå jer fast på én leverandør. Det kan også være en god idé at prøve forskellige måltidskasser. Menuen skifter hver uge, så det kan være, at der er nogle uger, hvor menuen falder i jeres smag, og hvor den ikke gør.

Få mest ud af din måltidskasse
Du får mest ud af din måltidskasse, hvis du har sat dig ind i leverandøren og ugens menu. På den måde er der hverken måltider eller ingredienser, der kommer bag på dig.
Hvis du ønsker at modtage måltidskasser hver uge, kan det derfor være en god idé at undersøge næste uges menu hver gang. Ved nogle leverandører har du mulighed for at udskifte retter eller måltidskasser, så du er sikret en menu, som du kan lide.
Det vil være ærgerligt at modtage en måltidskasse, hvor du på forhånd kan se, at der er en ret, som du ikke bryder dig om. Det kan få nogle til at skippe måltidet eller bestille takeaway i stedet – og det er naturligvis ærgerligt.
Mange leverandører vedlægger opskrifter til ugens menu i måltidskassen. Det kan varmt anbefales at gemme disse opskrifter, for så kan du altid genbruge dem, hvis der er en dag, hvor du har lyst til at lave måltidet igen.
Du vil med garanti komme til at opleve retter, der overrasker dig positivt og skal gentages ved næste mulige anledning. Derfor kan du lave en mappe, hvor du opbevarer de bedste opskrifter.
De fleste leverandører tilbyder at tage emballagen retur ved næste levering af måltidskasser. Det vil derfor være en god idé at være opmærksom på leveringsdagen, så du kan stille det tomme emballage udenfor døren.
Det er en super bæredygtig løsning, da leverandøren dermed har mulighed for at genbruge emballagen til en anden gang.

Send til en kollega

0.016