23948sdkhjf

Kvalitet har topprioritet i den maritime sektor

Når det kommer til udførelsen af et job i industrien, er fokus ofte på det bærende produkt, og sjældent på, hvilken betydning tilbehøret og udførelsen har; men det kan betale sig at vælge efter kvalitet for at sikre holdbarhed.

For at sikre vedligeholdelse af de førnævnte produkter, er det ofte på dette område, at man sparer. Men det kan godt betale sig at betale lidt ekstra, da man opnår vedligeholdelsesprodukter, der sikrer holdbarhed i en helt anden skala. Det er især gældende i den maritime sektor, at man kan gøre en stor forskel ved valg af produkter. Samtidig giver løsningen på lang sigt også en mindskning af omkostninger for kunden, idet at løsningerne skal udskiftes med større mellemrum.

Den maritime branche og deres værfter og yachter står unægteligt overfor skiftende temperaturer, alt efter placering, hvilket betyder, at det tilbehør, der skal bruges på dem, skal være af en vis kvalitet og være holdbart. Virksomheden HF Industri og Marine tilbyder produkter, som klassificeres som frontløbere på markedet, eksempelvis når det gælder fugemasse. For at imødekomme sikkerhed, holdbarhed og kvalitet, har virksomheden valgt at forhandle fugemasse og andet tilbehør fra Teakdecking Systems. 

Kvalitetssikrede produkter

Teakdecking Systems er nemlig kvalitetsstemplet, og de producerer nogle produkter som HF Industri og Marine kan identificere sig med, da deres fokus altid er på sikkerhed og holdbarhed. Det betyder, at de to virksomheder også er et godt match, når det kommer til plejeprodukter. 

HF Industri og Marine forhandler mange forskellige plejeprodukter med forskellige formål. Fugemassen er som før nævnt af den bedste kvalitet og er primerfri, og som kan bruges til bådens teakdæk. Fugemassen fås i forskellige mængder og farver, og er efter hærdning stabil overfor temperaturer og resistent overfor kemikalier. Til at påføre findes også fugepistoler, der også findes i mange forskellige variationer, både manuelle fugepistoler, luftpistoler og frontgreb, også i den allerbedste kvalitet. 

Derudover tilbydes epoxylim også, som også er fra kvalitetssikrede Teakdecking Systems. Denne epoxylim har en utrolig styrke, og kan hærde i temperaturer helt ned i 4,5 grader. For at beskytte teakdækket imod temperaturforandringer og hårdt klima findes teaksealer, der på samme tid vedligeholder fugerne i dækket. Teakcleaneren sikrer rengøring og vedligeholdelse i topklasse, der på samme tid er skånsomt overfor miljøet, da det er vandbaseret i modsætning til syrebaseret. 

Med disse tiltag sikres et resultat, som fungerer i praksis, men som også er holdbart, og hvor kvaliteten altid er i top.

Send til en kollega

0.094