23948sdkhjf

Bestil burgere til dit næste event

Hvad kan virkelig få alle til festen i gang, når humøret er ved at dale, men sulten er ved at tage til? Hvad med at stikke en saftig burger i hånden på hver af dem?

Burgeren har trådt frem på den kulinariske scene i Danmark som en af de nye favoritter, og uanset alder kan vi vist alle blive enige om, at der er god grund til, at den er blevet så populær! Det eneste, vi oprigtigt kan komme op at toppes om, er, hvorvidt der skal pickles i eller ej, og heldigvis er det da noget, man kan vælge eller fravælge rigtig nemt, når man bestiller catering! Så næste gang du mangler mad til din fest, kan du jo overveje denne amerikanske klassiker!

Slip for opvasken, behold morskaben!
Det bedste ved en burger er for nogle også det værste: Den er simpelthen så fedtet! Derfor skal man tænke sig om, inden man vælger burgere til sit event. Catering med lækre burgere er helt klart ofte en vinder, men den tager sig bedst ud til de afslappede events eller dem, hvor morskab er vigtigere end anstændighed. Så gør det nemlig ikke lige så meget, hvis du spilder lidt ketchup, eller stadig har en plet sennep siddende på kinden efter du har spist op! Vælg eksempelvis Grillen Burgerbars catering med smilende servering til din næste fest. Grillen Burgerbar gør det supernemt og serverer derfor kun deres Bacon & Cheese burger og Juicy Dew burger til catering-arrangementer. Fortvivl dog ikke, du kan nemt tilkøbe diverse tilføjelser, hvis du eksempelvis ønsker tomat, pickles eller ekstra ost til din smagseksplosion af en burger.

Burgeren – bygget til fest!
Er der noget værre end at forsøge at balancere en frikadelle og dertilhørende kartoffelsalat på en paptallerken, mens du står og forsøger at snakke med de andre? Har vi ikke alle givet lidt op på plasticgaflen og bare skovlet selvsamme frikadelle ned i svælget med klør fem, når mor eller mormor lige kiggede den anden vej? Burgeren er det langt sjovere alternativ, da den jo er lavet til at holdes på! Pak den dampende varme bolle ind i en serviet, så den ikke drypper, og så har du altid din mad lige ved hånden. Derudover er den også langt mere miljøvenlig, da hele festen slipper for akavet plastic-bestik, der alligevel som oftest knækker halvvejs igennem festen. Når du har spist, smider du blot servietten i skraldespanden, og det var det! Ingen opvask, ingen skyldfølelse, ingen miljøsvineri! Blot en lækker, saftig burger med alt, hvad den kan trække, og en dejlig fest med gode minder.

Frokost, aftensmad eller natmad – en burger passer til enhver lejlighed
En anden rigtig positiv ting ved burgeren er, hvordan den er skabt til at passe til flere måltider om dagen. Mangler du noget sjovt til fødselsdagen søndag formiddag, er burgeren perfekt. Den vil dog også være lige i skabet til en omgang natmad efter en rigtig vild fest. Meget lig dens fætter, pizzaen, er burgeren egentlig bare håndmad med gods i. Når du bestiller burgere til din catering, er du sikret, at alle bliver mætte, at du slipper for alle bekymringerne, og at alle har haft en god dag, aften eller nat i godt selskab!

Send til en kollega

0.079