23948sdkhjf

Er dit internet for langsomt?

Det skal du være opmærksom på, hvis du vil opgradere hastigheden

Kender du situationen, hvor du er i gang med et vigtigt spil, ved at skrive en opgave, er i gang med noget arbejde eller noget helt fjerde – og internettet så bliver langsomt? De fleste af os kan helt sikkert genkende frustrationen, der følger med det langsomme internet. Selvom internettet meget sjældent er livsnødvendigt for os, så føles det alligevel sådan, når det ikke virker optimalt. Derfor skal det naturligvis også bare virke optimalt – og hastigheden skal være god. Hvis du oplever, at dit internet er for langsomt, er der nogle forskellige ting, du kan være opmærksom på. Det kan du læse mere om herunder.

Skal du skifte udbyder?
Hvis dit internet gentagne gange er for langsomt, og det er forstyrrende for dig, så kan det måske være en god ide at skifte udbyder. Der er nemlig forskel på forbindelsen og netværket hos forskellige udbydere. Rigtig mange udbydere bruger i dag TDC’s netværk, fordi det i mange år har været det bedste. Hvis du har en udbyder, der bruger dette netværk, skal du måske overveje at finde en anden, der ikke bruger samme netværk. Måske kan det løse en del af dit problem. Der kan være en risiko for, at du skal betale mere, hvis du skifter udbyder – hvilket de færreste naturligvis ønsker. Dog er der nogle måder, hvorpå du måske kan få billigere internet. Dette kan du læse mere om her.

Hvor meget har du brug for?
Inden du skifter udbyder, kan du dog med fordel se på, om dit internet overhovedet har den rette hastighed i forhold til, hvad du har brug for. Hvis I er flere i husstanden, der bruger samme internet, skal I eksempelvis have en højere hastighed, end hvis du er alene i husstanden. Du skal altså selvsagt finde ud af, hvor mange Mbit du har brug for, for at forbindelsen bliver hurtig nok til dit behov. Der er mange forskellige udbydere, der tilbyder forskellige internethastigheder. Find de bedste internetudbydere her og overvej, om du bør skifte. 

Er det reelt internettet, der er for langsomt?
Hvis du eksempelvis oplever, at dit internet bliver for langsomt, når du gamer, så skal du undersøge, om det reelt er internettet, der er for langsomt. Der kan nemlig være flere tegn på, at det er internettet, der er for langsomt, selvom det ikke er tilfældet. Hvis du oplever, at skærmen springer billeder over, vil du måske tænke, at det er på grund af internettet – og det kan det også være. Det kan dog også være, fordi at du kører med en højere grafik, end dit grafikkort kan trække. Hvis dette er tilfældet, vil det virke som om, at internettet er langsomt, selvom fejlen sidder i de grafiske indstillinger.

Send til en kollega

0.063