23948sdkhjf

Har du brug for ekstra sikkerhed på udstyret eller byggeplad

Meget udstyr kan optimeres med et simkort, så du kan få din telefon til at kommunikere med det udvalgte udstyr.

Dette kan være med til at øge sikkerheden på eksempelvis byggepladsen, idet du kan kommunikere med overvågningen, eller det kan hjælpe dig med varmepumpen, så du kan tænde og slukke den ved hjælp af din telefon og simkortet i varmepumpen.

Simkort til udstyr
Du kan finde billige simkort til udstyr hos Greentel, som du kan indsætte i alverdens enheder. Det kan blandt andet være diverse målere, varmepumper eller GPS-ure, som du vælger at optimere med et simkort. Når du har et simkort til udstyret, har du mulighed for kommunikation til udstyret. Dette betyder, at du kan tænde for varmepumpen, inden du er kommet ned i sommerhuset, så du har et dejligt opvarmet sommerhus, når du ankommer.

Du kan også få et simkort til dit GPS-ur, hvilket kan give dig mulighed for at ringe og skrive beskeder fra det og derudover bruge internettet. Mange GPS-ure bruger i dag 2G, hvorfor det vil være oplagt at optimere dit ur med et simkort, så du hurtigt kan skrive en besked derfra, mens du er på farten.

Derudover kan man også indsætte simkortet til lygtepæle og kameraer, hvilket er en stor fordel til en byggeplads. Hvis alarmen er gået, kan du tænde for lygtepælene via simkortet og ydermere kommunikere med de opsatte kameraer, så du hurtigt kan få nogle billeder af gerningsmanden tilsendt.

Simkort til overvågningen
Mange vælger at opsætte kameraer på byggepladsen, idet man efterlader meget dyrt udstyr under åben himmel, når man tager hjem efter en lang arbejdsdag. Det kan derfor være en god idé at finde et simkort til overvågningen, idet kameraet så kan sende dig billeder direkte til din telefon.

På den måde vil du hurtigt have nogle billeder eller film af de ubudne gæster, hvis I skulle være ude for, at der er nogen, som bryder ind på byggepladsen. Kameraerne kan ved hjælp af simkortet både sende billederne på SMS og til din e-mail.

Afhængig af udstyret kan du også finde lygtepæle, hvor det er muligt at indsætte et simkort. Disse kan være en god idé, da enten en lygtepæl med censor eller en lygtepæl med simkort kan være med til at skræmme de ubudne gæster. Hvis kameraet opfanger en bevægelse, kan du tænde lyset hjemmefra og derfor lyse hele pladsen op.

Det er en billig, men fornuftig, løsning
Simkort er i dag meget billige, og du kommer derfor til at betale et mindre månedligt beløb, som bestemt ikke kommer til at sprænge sikkerhedsbudgettet. Når man ser på, hvad det kan redde, så er det uden tvivl værd at overveje, om ikke et simkort til noget udstyr er løsningen for jer.

Det er smart, at man har mulighed for at kommunikere med udstyret, så du dermed også får mest muligt ud af det. Det handler nemlig om, at du skal kunne give udstyret nogle beskeder og opgaver, som de derefter kan løse, hvilket et simkort er med til at muliggøre.

 

Send til en kollega

0.047