23948sdkhjf

Derfor skal fliser, træværk og tag algebehandles

Du har med sikkerhed set et tag eller en terrasse, som er helt grøn af mos eller alger, og muligvis er det også sådan i dit hjem. De kommer dog ikke uden farer, da der medfølger en række konsekvenser, som ikke blot er æstetiske.

Der findes efterhånden mange virksomheder, som tilbyder algebehandling eller flisevask til private husejere, da angreb fra mos og alger kan ramme stort set alle bygninger. I denne artikel giver vi et par gode råd til, hvorfor du bør få foretaget en algebehandling.

Forlæng materialets levetid

Først og fremmest vil du med en algebehandling få et sundere materiale, da alger og mos ikke længere angriber dit ta, dine fliser eller træværk. Udover de grimme pletter, som mos og alger giver, så kan algernes rødder også fjerne tagets beskyttelse. Derudover holder mos på fugten, som grundet algernes rødder kan sive ned gennem dit tag, hvilket kan resultere i fugtdannelse. Det kan derfor også ende ud i større skader på dit tag, som kan koste dig betydelige summer at rette op på.

Med den rette algebehandling vil det givne underlag kunne modstå det danske klima på ny. Du vil derfor give materialet bedre betingelser for at holde i flere år, hvis du algebehandler dit tag.

Gør dit hus attraktiv

En anden væsentlig fordel ved algebehandling og flisevask er, at du får en pæn og ren overflade, som vil bidrage positivt til dit hus udseende. Pæne og rene fliser kan gøre underværker for din terrasse eller indkørsel, og du slipper for at investere i nye sten og for det hårde arbejde. Ligeledes vil et rent og algefrit tag også bidrage positivt til dit hus’ udseende. Dette er både et æstetisk valg, men det er også et økonomisk valg, da huset vil stå stærkere på boligmarkedet, hvis du ønsker at sælge.

Få professionel hjælp til algebehandling

Søger du en professionel fagmand, som kan give dig et sundt tag eller en pæn og ny terrasse, så er Elling Tagmaling et oplagt valg. Med en stor portion erfaring og godt håndværk, kan Elling Tagmaling hurtigt gøre dit hus pænt og sundt igen.

Send til en kollega

0.016