23948sdkhjf

Brug den nye iPhone som arbejdstelefon og få øget effektivit

I dag ser vi flere og flere virksomheder, der finder det nødvendigt at erhverve sig med arbejdstelefoner til sine medarbejdere.

Og det er også med til at gøre hverdagen både nemmere og mere sammenhængende. Står du i en situation, hvor du er på jagt efter en ny arbejdstelefon til dine medarbejdere, er du landet det helt rigtige sted.

Apple har i år lanceret en ny iPhone SE, der er et tidligere koncept, der er blevet genskabt. Desuden har de tre seneste år budt på de nyeste iPhone-modeller, der har sat nye standarder for, hvad en smartphone kan. Her kan du læse mere om, hvordan de nyeste iPhone-modeller kan være med til at øge effektiviteten på arbejdspladsen, når disse anvendes som arbejdstelefoner.

En smartphone med det hele
Konkurrencen for smartphones har aldrig været større end i dag. Det betyder dog ikke for Apple, at de ikke længere kan følge med. I stedet formår de at præsentere fantastiske teknologier og nye features, når de lancerer en ny iPhone.

Dette gjorde sig gældende ved lanceringen af den nyeste iPhone 11 Pro, der er den hidtil stærkeste model fra Apple. Dette gælder ikke kun i forbindelse med design og musikkvalitet, men i lige så høj grad i forhold til processor og kamerafunktioner. Derfor venter verden også i spænding på den nye generation, der bliver den 12. generation fra den amerikanske tech-gigant.

Det har dog også resulteret i en højere pris for den nyeste iPhone, og derfor har Apple relanceret iPhone SE-konceptet. Her får du en iPhone med den samme A13 Bionic-chip som i iPhone 11 Pro samt andre velkendte funktioner, men hvor den ekstra luksus er sparet væk.

Arbejdet kan tages med ud
Det kan sommetider virke som en dyr fornøjelse at udstyre sine medarbejdere med dyrere smartphones eller store abonnementspakker. Men faktisk viser det sig, at det kan hjælpe med at øge effektiviteten på arbejdspladsen markant.

Dette er blandt andet grundet muligheden for at have det hele ved hånden, når dine medarbejdere er ude af huset. Her har de mulighed for at skrive ned, optage, tage billeder og anvende et væld af forskellige apps, der gør arbejdsdagen nemmere.

Derudover kan det være en ekstra motivation for mange kollegaer, ligesom med andre faktorer, at de får lov til at bruge en ny iPhone som arbejdstelefon. Giver du dem denne mulighed for at få teknologi af høj kvalitet gennem arbejdet, kan det være en motiverende faktor, der kan øge den daglige effektivitet.

Køb den med abonnement
Alt efter hvor mange forskellige iPhones du skal have fingrene i, findes der forskellige løsninger. Dog er det en god løsning af købe dem med abonnement, da dette er nødvendigt og sommetider også den billigste løsning for dig.
Vil du gerne udstyre dine medarbejdere med et komplet abonnement, hvor de også kan anvende dette i privaten? Så er Telmores store pakke et fornuftigt valg. Her får du både fri sms og mms, tonsvis af data og en stor underholdningspakke med, der blandt andet indeholder Netflix og andre streamingtjenester.

Send til en kollega

0.032