23948sdkhjf

Få fantastisk underholdning med timevis af streaming

Streaming er kommet for at blive, og i dag kan du helt selv bestemme, hvad du vil se, og hvornår du vil se et bestemt tv-program.

Før i tiden krævede det, at vi holdt øje med diverse sendeplaner, men i dag ser det helt anderledes ud. Med streaming er det nemlig blevet muligt at tilgå et utal af timers underholdning, som du kan starte, sætte på pause og stoppe, som du vil.
Her kan du læse mere om, hvordan du får mere glæde af muligheden for streaming derhjemme, og hvordan det hele startede.

Historien bag streaming
Kigger vi nærmere på ét af nutidens hotteste fænomener, skal vi tilbage til midten af 1900-tallet. Her blev media første gang præsenteret via computere, men det var først i 90’erne, at computere blev mere kommercielle. Denne kommercialisering betød, at computerne kunne bearbejde langt mere data. Dog var det først år senere, at streaming blev en mulighed.

Først i 2010 begyndte verden at få mulighed for at erstatte de klassiske DVD-film med streamingmulighederne. Her kunne man vælge at leje filmene online fremfor i fysisk form og dermed streame indholdet på computeren. I dag er streaming hverdagskost for mange, og det synes uundværligt i mange danskeres hverdag.

On demand eller live
I dag er der to former for streaming, som vi kan karakterisere som visuel streaming. Først og fremmest har du mulighed for at streame on demand, som er tilfældet, når du eksempelvis anvender Netflix abonnement til streaming Her har du muligheden for at tilgå materiale, der ligger klart til download, når du som bruger ønsker det. Her er du afhængig af en god internetforbindelse, og derfor har denne streamingmulighed også vundet indpas på markedet særligt i løbet af de seneste fem år.

En anden type streaming er live streaming. Her er det ikke nødvendigt at downloade indholdet, men i stedet streamer du det direkte fra internettet. Dette anvendes blandt andet til undervisning, sportsbegivenheder og meget andet. Dette vil ofte være live-udsendelser eller lignende, og derfor er det her, hvor der typisk bliver skabt en direkte kontakt mellem afsender og modtager.

Kom i gang med streaming
Hvis du endnu ikke er kommet i gang på streamingmarkedet, er der nok at vælge imellem. Her er Netflix én af de mest alsidige og populære streamingtjenester, der har indhold for alle, og hvor blandt andet Tiger King har været en af deres seneste store succeser. Når du tegner et Netflix-abonnement, får du mulighed for at tilgå alt indhold, der ligger tilgængeligt. Derfor er der heller ikke nogen form for ekstraudgifter, når du tegner et abonnement.

Derudover har du også mulighed for at tegne et abonnement hos danske tjenester, hvis du foretrækker dansk indhold. Du kan ligeledes streame ganske gratis hos DRTV, hvor du har mulighed for at se alt indhold på deres platform. Dette gælder både for dansk indhold såvel som internationalt indhold.

Den helt store fordel ved streaming er, at du selv er herre over din tid. Du kan se fjernsyn, når det passer dig, og du kan udvælge netop dine favoritprogrammer. Desuden er det en fleksibel løsning, der altid kan give timevis af underholdning på ferierne.

Send til en kollega

0.016