23948sdkhjf

Byg dine egne møbler og få et personligt udtryk

Det kan være svært at finde lige nøjagtigt det møbel, man står og mangler – eller det møbel, man drømmer om.

Man kan have en forestilling om det perfekte sofabord, men nogle gange forbliver det kun en forestilling. Fordi det simpelthen ikke er til at finde det helt rigtige i virkeligheden. At få specialdesignet sin møbler kan hurtigt blive en dyr affære - men hvorfor ikke gøre forsøget selv? Ligegyldigt hvilket møbel, du måske står og mangler, kan du finde inspiration her.

Byg din egen seng
Der er mange måde at bygge en seng på - og måske har du ovenikøbet selv en kreativ idé til en funktion, du vil udstyre din seng med. Hvis du blot er på udkig efter en billig løsning, kan du med fordel bygge din seng af stablede paller. Så kan du selv bestemme højde, bredde og længde. Brug samtidig pallerne som hylder til at opbevare bøger eller måske din computer.

Du kan også gå planken ud og bygge sengen fra bunden. For eksempel kan du bygge opbevaringsmoduler med plads til en madras på toppen. Byg den i en størrelse og højde, der passer til dit behov for ekstra skuffe- eller hyldeplads. Hos www.bedsteseng.dk kan du både se nærmere på forskellige madrastyper og lade dig inspirere af en række senge.

Holdbar bordplade til alle behov
Hvad end det er et skrivebord, spisebord, sofabord eller et natbord, du er på udkig efter, kan du lade dig inspirere af det moderne flisebord. Det er et dyrt møbel at anskaffe sig, og der er en del penge at spare ved at sit eget.
Til bordpladens kerne kan du med fordel benytte dig af vådrumsplader. De vejer ikke særlig meget, og så er de lette at skære til. Derudover skal du bruge fliseklæb, fliser og fuge. Sæt fliserne fast med fliseklæb og fug mellemrummene. Der er mange guides at finde forskellige steder - både på video og blogs. Du kan også lave flisebelagt sider som ben på bordet. Alternativt kan du købe bordben i den højde, du ønsker, og sætte dem fast på bordpladen.

Reol til tv, bøger eller service
Opbevaring er en ting, man næsten altid kan bruge lidt mere af. Måske kan du bruge nogle hylder under dit tv eller lidt ekstra plads til tallerkener og kopper i køkkenet. Få skåret hylder i træ i den størrelse, du gerne vil bruge. Du kan enten hænge dem direkte op på væggen med hyldeknægte i et reollignende system. Du kan også hæfte hylderne på nogle sider med vinkelbeslag. Olier, mal eller lad træet få naturlig patina for et unikt look.

Tre gode råd inden du bygger selv:
• Planlæg arbejdet – lav gerne tegninger og overvej dine beslutninger, inden du går i gang.
• Sørg for at have nogle ekstra hænder i nærheden - man kan hurtigt få brug for nogen til at holde, mens man saver
    eller borer.
• Giv dig god tid og husk tørretid - sæt gerne flere dage af til projektet.

Send til en kollega

0.032