23948sdkhjf

Har du overblik over din pension?

Langt de fleste danskere har i dag en pensionsopsparing, som de hver måned indbetaler penge til for at kunne forsøde deres tilværelse, når de en dag vælger at gå på pension.

Selvom det hele foregår automatisk, så er der alligevel mange danskere, der hver dag bekymrer sig om deres pension, for er der nu nok penge til den ønskede tilværelse, når tiden er kommet til at gå på pension? Hvad bliver pensionsmidlerne egentlig brugt til? Og hvordan kan man være sikker på, at pensionsselskaberne varetager ens pensionsmidler på bedst mulig vis?

Dette er nogle af de mange forskellige bekymringer, som de danske arbejdstagere har omkring deres pensionsordning, selvom de vel at mærke hver måned sætter penge ind på pensionsopsparingen. Det burde derfor ikke været noget, der gav anledning til så mange bekymringer, men sådan forholder det sig desværre i rigtig mange tilfælde. Sandheden er nemlig, at de danske pensionsmarked er utroligt svært at gennemskue, og samtidig er det rigtig mange penge fra arbejdstagerens side, der bliver varetaget af andre end dem selv.

Vi kender alle sammen til finanskrisen, som havde utrolig stor betydning for både vores privatøkonomi, men også for bankernes finansielle situation og for landets samlede økonomi. Når der er tale om så store summer penge, der skal bruges i alderdommen, hvor man i forvejen ikke har ret mange midler, så bliver det et ømt emne.

Her i denne artikel kommer vi med en række gode råd til dig, som er i tvivl om, om du har den mest optimale pensionsordning, ligesom du også kan drage stor nytte af at læse videre i artiklen, hvis du generelt mangler et overblik over din pension.

Hvem kan hjælpe mig med min pension?
Der findes i dag flere forskellige pensionsselskaber med endnu flere forskellige produkter på hylden, som du kan vælge at have din pension hos, men du kan ikke være sikker på, at du kan få 100 % uvildig rådgivning hos disse selskaber. Det handler nemlig i sidste ende om at tjene penge på din pensionsordning, og da du er en betalende kunde hos disse selskaber, så vil de selvfølgelig ikke rådgive dig til at skifte til et nyt pensionsselskab, også selvom du vil kunne få en bedre og billigere løsning hos et andet pensionsselskab.

Har du brug for en uvildig og kompetent gennemgang af din pension, enten for at få overblikket eller for at få vurderet, om du har den rette ordning, så kan du med fordel vælge et firma som APC Forsikringsmæglere.

APC Forsikringsmæglere er en uafhængig og 100 % uvildig pensionsmægler. Faktisk er det landets absolut største af sin slags, og de har specialiseret sig i at hjælpe deres kunder med at få overblik og gennemsigtighed, når det kommer til deres pensionsordning. De tilbyder dig blandt andet nogle af de laveste omkostninger, og at du frit kan vælge mellem alle kommercielle pensionsselskaber på markedet, så du på den måde kan få den rette og den mest optimale pensionsløsning tilpasset dine behov.

Derudover tilbyder de også løbende opdateringer, analyser og anbefalinger til deres kunder ud fra hver kundes individuelle situation. På den måde bliver du som pensionskunde klædt bedst muligt på til selv at kunne træffe den endelige beslutning om, hvor dine pensionsmidler skal placeres henne.

Du kan blandt andet læse mere om dette på APC Forsikringsmægleres Linkedin.

Hvad hvis jeg allerede har betalt ind til min pensionsordning i mange år?
Du kan fortsat få hjælp fra APC Forsikringsmæglere også selvom du allerede har sparet op i mange år. Det er faktisk i mange tilfælde en fordel for dig, da du har nået at opspare flere pensionsmidler som APC kan rådgive dig omkring optimering af.
APC Forsikringsmæglere kan hjælpe alle, der:
● Ønsker at få et overblik over deres pension og ønsker løbende at holdes opdateret i årene fremover
● Ønsker at få nogle af de laveste samlende omkostninger - og dermed flere penge til sig selv
● Ønsker 100% uvildig rådgivning uden indbyggede interessekonflikter i rådgivningen
● Har svært ved at gennemskue den store kompleksitet blandt pensionsselskaber og deres produkter
● Ønsker at spare penge på skjulte gebyrer og fuld indsigt i de omkostninger du betaler
Har du allerede en bedre pensionsløsning, så vil dette blot blive bekræftet, og APC mægleren vil rådgive dig til at fastholde din nuværende ordning hos dit pensionsselskab.

Send til en kollega

0.032