23948sdkhjf

Det klimavenlige træhus

Der er flere forskellige overvejelser, som du med fordel kan gøre dig, hvis du overvejer at købe et træhus - både i forbindelse med klimavenlige tilvalg og selve leverandøren.

Ønsker du sommerhusagtig idyl hele året rundt, samtidig med at du får en mere bæredygtig bolig, så er træhuset lige noget for dig. Med den rette leverandør af træhuse kan du få en yderst bæredygtig løsning, hvor træet danner rammerne for den idyl, som oftest bliver forbundet med sommerhuse og ødegårde i Sverige. 

Der er flere forskellige overvejelser, som du med fordel kan gøre dig, hvis du overvejer at købe et træhus - både i forbindelse med klimavenlige tilvalg og selve leverandøren.

FSC-mærket træ er vejen frem
Når træet er FSC-mærket, får du vished om, at dette træ er dyrket og fældet i FSC-certificerede skove. Dette betyder blandt andet, at træerne i skoven ikke bliver fældet før, at skoven selv kan nå at reproducerede det fældede træ. På den måde bidrager du ikke til en uansvarlig skovbrug, hvor skoven over tid udryddes.

Med det FSC-certificerede træ kan du med din gode samvittighed bygge dit drømmehus velvidende om, at du ikke bidrager til en miljøskadende skovbrug.

Træhusets naturlige muligheder
Med træhuse medfølger der også en række af klimafordele, som er en naturlig del af materialet. F.eks. binder træ CO2 bedre end noget andet byggemateriale, hvilket i sin enkelthed betyder, at CO2 ikke når ud i atmosfæren. CO2 bliver derfor lagret i træet, og dit nye træhus vil derfor være en del af den bæredygtige udvikling i byggebranchen. Dette giver også et yderligere incitament til at vælge FSC-mærket træ, da du blot vil gøre klimabelastningen endnu mindre.

Tænk bæredygtighed ind i dit byggeri
Hvis du vælger en leverandør af træhuse, som anvender FSC-certificeret træ, så kan du med fordel tænke flere andre klimavenlige løsninger ind i dit byggeri. En af de mest populære løsninger er solceller, som sikrer dig et grønnere energi forbrug. Disse bliver oftest monteret på taget og kan spare dig for mange penge på din elregning. Derudover er elementer som isoleringen også en yderst vigtig faktor i forhold til at tænke bæredygtighed ind i byggeriet, da du med den rette isolering kan spare penge på din varmeregning.

Tag derfor en snak med din leverandør om f.eks. isoleringen, da det kan gøre træhuset endnu mere klimavenligt.

På udkig efter en leverandør af træhuse?
Drømmer du om et klimavenligt træhus, som er bygget med FSC-mærket træ? Så kan du med fordel kontakte Green House, som er leverandører af netop disse træhuse. Green House har et stort udvalg af forskellige træhuse, hvor du selv styrer din egen indblanding i selve byggeriet.

Send til en kollega

0.015