23948sdkhjf

Nyt hus? Vælg et hus af træ

Drømmen om et husprojekt kan udleves på rigtig mange forskellige måder.

Nogle køber et hus for at totalrenovere det, andre bygger selv huset fra bunden - og så er der dem, der vælger at henvende sig til virksomheder, der producerer og leverer huse af forskellige typer. 

Her vil man typisk blive præsenteret for forskellige konstruktioner af huse, som man så kan vælge at tilpasse alt efter, hvad man drømmer om. Én af de meget populære løsninger er huse, der er bygget af træ, og i denne artikel kan du blive klogere på, hvad sådan et træhus kan indebære.

Vejledende konstruktioner og individuelle tilvalg
Uanset om du drømmer om et hus i ét eller to plan, findes der et træhus til dig. Hos virksomheden Green House, er det muligt at bestille et katalog med en oversigt over træhuse af forskellige konstruktioner. 

Kataloget og konstruktionerne er vejledende, og man kan naturligvis altid flytte rundt på rummene og ændre på plantegningerne, såfremt man ønsker det. Det er desuden muligt at lufte sine eventuelle idéer med arkitekterne, og så kan man vælge i hvilket omfang, man ønsker at være med til at bygge huset. 

Vælg træhuset med god samvittighed
Et træhus giver fornemmelsen af afslapning og rolige omgivelser, da man er omgivet af materialer, der er lavet i naturen. Hvert fjerde hus, der bygges i dag, er faktisk lavet af træ. Det er blevet utroligt populært, især fordi det også er miljøvenligt. 

Hvad er FSC mærket træ?
Det træ, der bliver brugt til konstruktion af træhuse hos virksomheden Green House, er FSC mærket. Det betyder, at det træ, der bliver brugt til at bygge med, er produceret i en skov, der ikke fælder træerne før der er groet tilsvarende nye træer. På den måde bliver der ikke brugt træ, før der igen er vokset nyt i en FSC skov. 

Det er yderst miljøvenligt, og FSC skovene sikrer også, at deres medarbejdere arbejder under gode forhold, og de er sikret minimumsløn. Med andre ord kan man vælge at bygge sit hus af træ med virkelig god samvittighed, velvidende at der er taget højde for både arbejdsmæssige og miljømæssige forhold. 

Prisen på træhus er naturligvis meget individuelt, alt efter hvilken konstruktion og indretning man kommer frem til - og der findes helt sikkert en løsning til netop din boligdrøm.

Send til en kollega

0.047