23948sdkhjf

3 tips til en nem og hyggelig indflytning

At flytte i et nyt hjem er en stor mundfuld. Både når det gælder de mange møbler og ting, der skal flyttes, og når det gælder at indrette og organisere sig og falde til i det nye hjem.

Her får du tre tips til at gøre flytningen gnidningsfri, så du hurtigst muligt kommer på plads i det nye sted.

Hold orden fra start
Det her er et råd, som de fleste godt ved, er optimalt at følge, men som oftest glemmes i processen, fordi man mister overblikket. Men god orden vil altid gøre flytningen – og især udpakningen – nemmere. Hvis du markerer kasserne med deres indhold og sørger for, at hver kasse kun indeholder ting til samme rum, så kan du hurtigt og nemt placere kasserne i de rigtige rum, pakke dem ud én ad gangen og finde de ting, som du skal bruge.

Derudover kan det være en rigtig god idé at pakke flyttebilen, så de ting, som du skal bruge først, er yderst og let tilgængelige. F.eks. er det oftest lettest at få de store møbler ind i hjemmet først, så pak flyttekasserne og andre småting bagerst i flyttebilen eller traileren. Det er også rart at have nem belysning ved hånden – især hvis du flytter i de mørke vintermåneder. Det er altså en god idé at tænke flytningen igennem og få lagt en plan, inden du pakker alting ned.

Få hjælp fra venner og familie
Mange får hjælp fra et flyttefirma, når de skal flytte – især over større distancer. Det er også en rigtig god idé, da du på den måde slipper for meget af bøvlet med at bære og transportere dine ting selv. Men flyttefirmaet hjælper kun med at få tingene fra det ene sted til det andet, så du kan med fordel få hjælp fra venner og familie til at pakke ud, indrette, male, gøre rent, hænge ting op osv. Det kan også gøre flytningen meget hyggeligere, fordi det på den måde også bliver socialt samvær med dine nærmeste.

Gør det hyggeligt og hold pauser
Måske mener du, at en flytning bare skal overstås hurtigst muligt. Men hvis du gerne vil gøre flytningen til en rar og rolig begivenhed, så hyg lidt ekstra om dig og dem, du flytter med. Hav f.eks. masser af snacks og god mad til alle. Under en travl flytning er det ikke altid nemt at overskue at lave mad, så god take away kan være en stor redning midt i flytterodet. Alle vil med garanti juble over lidt lækker og energirig mad, når de knokler med tunge flyttekasser, møbler og maling. Så bestil mad online og gør flyttedagen meget hyggeligere.

Du kan også gøre flytningen lidt sjovere med god musik eller radio – så husk at pak højtalerne yderst i flyttebilen i en kasse, hvor du hurtigt vil kunne finde dem igen. Med take away og musik, gode venner og orden i rodet, så bliver flytningen nemt til en leg. Rigtig god fornøjelse med flytningen!

Send til en kollega

0.031