23948sdkhjf

Smart

Sælges
Stand
Ny
Producent
BLM GROUP
Danmark

SMART-rørbukningsmaskine er kompakt, brugervenlig og stærk af sin størrelse. Denne maskine kan håndtere buk af rør med en diameter op til 28mm. Trods maskinen kompakte design, medfølger der også integreret sektion til loading og offloading. På den måde er SMART fuldstændig automatisk, og kan dermed drives uden en dedikeret operatør, hvilket medfører store tidsbesparelser i produktionen.

Denne maskine er specielt velegnet til hurtige buk af mindre rør til bl.a. industrier som bilbranchen, air conditioning eller varme- og køleelementer. Desuden kan den sagtens håndtere komplekse buk af eksempelvis rør med formede ender, flanker eller fittings.

Maskinen har et minimums-energiforbrug, med stor bukkekapacitet. Den er 100% elektrisk drevet, som medfører en stille og ren maskine. Desuden er vedligeholdelsen holdt til et minimum, da den hydrauliske drift er erstattet af elektronik.

SMART opereres med VGP3D-styringsystem, som er brugervenligt og nemt at indstille. Softwaren hjælper til at minimere risikoen for fejl og planlægning af tidsforbrug og køretimer. Import af alle CAD-filer eller rørdata er ligeledes en mulighed.

 

Læs mere om SMART hos BLM Group 

her

.


Kontakt os
Sælger
IP Maskiner as

IP Maskiner as
Toftegårdsvej 1
8370 Hadsten
Danmark

Frederik B. Angel
Telefon: +45 41280428

Se flere maskiner
Se hele profilen
Kontakt sælger

Send til en kollega

0.144