23948sdkhjf

Dh4010vgp

Sælges
Stand
Ny
Producent
BLM GROUP
Danmark

DH4010VGP er en automatisk, 100% elektrisk drevet og dobbelt-hovedet bukkemaskine for wires med en diameter op til 10mm. Det dobbelte bukkehoved kan potentielt fordoble maskinens produktivitet og tillader hurtigere bukning af komplekse former eller symmetriske former, der skal fittes ryg-mod-ryg.

Denne maskine kan tilpasses individuelt i loading-processen, så den enten kan fodres fra en sammenrullet coiler eller med på forhåndskårne enkelte stykker af wire. På den måde er du sikker på, at maskinen ydeevne optimeres til præcist de behov, som du har.

Maskinen har et minimums-energiforbrug, med stor bukkekapacitet. Den er elektrisk drevet, som medfører en stille og ren maskine. Desuden er vedligeholdelsen holdt til et minimum, da den hydrauliske drift er erstattet af elektronik.

DH4010VGP opereres med VGP3D-styringsystem, som er brugervenligt og nemt at indstille. Softwaren hjælper til at minimere risikoen for fejl og planlægning af tidsforbrug og køretimer. Import af alle CAD-filer eller rørdata er ligeledes en mulighed. Da VGP3D også benyttes til rørbuk-maskiner, gør det opsætningsprocessen meget nemmere for virksomheder med både wire- og rørbuk i produktionen.

  • 2 independent 3D bending heads
  • 2 turrets for each head
  • Right-hand and left-hand in-process
  • Up to Ø 10 mm (.39”)
  • All-Electric

 

Læs mere om DH4010VGP hos BLM Group 

her

.


Kontakt os
Sælger
IP Maskiner as

IP Maskiner as
Toftegårdsvej 1
8370 Hadsten
Danmark

Frederik B. Angel
Telefon: +45 41280428

Se flere maskiner
Se hele profilen
Kontakt sælger

Send til en kollega

0.203