23948sdkhjf

Fakta om udbudet

Offentliggjort
03.07.2015

Udbyder

Rudersdal Kommune

Annoncering af fritvalgsområdet


Rudersdal Kommune

Titel Annoncering af fritvalgsområdet
Opgavebeskrivelse Nærværende annoncering omfatter praktisk hjælp og personlig pleje efter § 83, 83a og § 84 i serviceloven og delegeret grundlæggende sygepleje efter § 138 i sundhedsloven.

Leverandøren forpligter sig til at levere hjælp i hele Rudersdal Kommune til borgere, som har valgt leverandøren. Særforbehold for borgere tilknyttet Lions park Birkerød og Lions park Søllerød følger af pkt. 4 i annonceringsbetingelserne.

Rudersdal Kommune udbyder følgende ydelser:
• Personlig pleje efter serviceloven § 83 og 84
• Praktisk hjælp efter serviceloven § 83 og 84
• Hverdagsrehabilitering efter § 83a
• Delegeret grundlæggende sygepleje efter sundhedslovens §§ 138

Det er hensigten, at der som resultat af denne annoncering indgås aftale med 2 private leverandører foruden den kommunale hjemmepleje, således at der i alt er maksimalt 3 leverandører, der varetager opgaveløsningen. Den kommunale hjemmepleje i Rudersdal Kommune fortsætter således og deltager ikke i udbuddet.

Rammeaftalen er gældende i en periode på 3 år fra 1. april 2016 og indtil 31. marts 2019 med mulighed for forlængelse i op til 2 x 12 måneder.

Alle henvendelser og spørgsmål vedrørende annonceringen bedes stillet skriftligt og skal rettes til den i angivne kontaktperson fra Tolstrup & Hvilsted pr. e-mail, med emnet: "Spørgsmål - annoncering af fritvalgsområdet i Rudersdal Kommune” senest 24. august 2015, kl. 12.00.

Det skal bemærkes at svar på spørgsmål, som udgangspunkt ikke vil blive offentliggjort i ugerne 28-30 på grund af ferie hos de relevante fagansvarlige. Spørgsmål vil selvfølgelig kunne afsendes i hele perioden.
Annonceret 3. juli 2015 14:40:00 CEST
Deadline 10. september 2015 12:00:00 CEST
Udbudstype Mindre danske udbud
Opgavetype Tjenesteydelser
Udbudsform Offentligt/åbent udbud
CPV kode 98513310, 85000000, 85141210, 85300000, 85311100, 98514000
NUTS kode DK
Myndighedstype Kommune

Dokumenter & materiale

Dokumenter > application/pdf
> application/pdf
> application/pdf
> application/pdf
> application/vnd.openxmlformats-officedocument.spreadsheetml.sheet
> application/vnd.openxmlformats-officedocument.wordprocessingml.document
> application/pdf
> application/pdf
> application/pdf
> application/pdf
> application/pdf
> application/pdf
> application/pdf
> application/pdf
> application/pdf
> application/pdf
> application/vnd.openxmlformats-officedocument.wordprocessingml.document
> application/vnd.openxmlformats-officedocument.wordprocessingml.document
> application/vnd.openxmlformats-officedocument.wordprocessingml.document
> application/vnd.openxmlformats-officedocument.wordprocessingml.document
> application/vnd.openxmlformats-officedocument.wordprocessingml.document

Tildelings- og udvælgelseskriterier

Tildelingskriterier Laveste pris
Udvælgelseskriterier Tilbudsgivers personlige forhold:
• Oplysninger om tilbudsgiver, herunder CVR-nummer samt kontaktperson med telefonnummer og mail-adresse (udfyldes i Rammekontraktbilag D – Tilbudsbesvarelse).
• Udfyldt og underskrevet tro og love erklæring om i hvilket omfang tilbudsgiver har ubetalt, forfalden gæld til det offentlige (jf. Finansministeriets lovbekendtgørelse nr. 336 af 13. maj 1997) og om opfyldelse af Udbudsdirektivets artikel 45 (fortrykt formular er vedlagt som Bilag 2).

Økonomisk og finansiel formåen:
• I muligt omfang, dvs. afhængigt af hvornår tilbudsgiver blev etableret eller startede sin virksomhed, oplysninger om tilbudsgivers samlede omsætning inden for de seneste 3 regnskabsår (udfyldes i Rammekontraktbilag D – Tilbudsbesvarelse).
• I muligt omfang, dvs. afhængigt af hvornår tilbudsgiver blev etableret eller startede sin virksomhed, oplysninger om tilbudsgivers omsætning inden for det annoncerede område for det seneste afsluttede regnskabsår (udfyldes i Rammekontraktbilag D – Tilbudsbesvarelse).
Det er i den forbindelse et mindstekrav, at tilbudsgiver har haft en omsætning på minimum DKK. 5.000.000 inden for det annoncerede område i seneste regnskabsår, hvoraf minimum DKK. 1.500.000 skal vedrøre levering af personlig pleje.
• I muligt omfang, dvs. afhængigt af hvornår tilbudsgiver blev etableret eller startede sin virksomhed, oplysninger om tilbudsgivers egenkapital for det seneste afsluttede regnskabsår.
Det er i den forbindelse et mindstekrav, at tilbudsgiver har haft en positiv egenkapital for det seneste afsluttede regnskabsår (udfyldes i Rammekontraktbilag D – Tilbudsbesvarelse).

Teknisk og/eller faglig formåen:
• Referenceliste over de betydeligste sammenlignelige leverancer der er udført i løbet af de sidste tre år. Referencelisten skal for hver reference indeholde:
a. Navn på den offentlige myndighed
b. Kontakt for den offentlige myndighed, herunder telefonnummer
c. Rammekontraktperiode
d. Samlet omsætning for referencen
e. Antal borgere omfattet af omsætning fordelt på år, og som tilbudsgiver har leveret til.
f. Beskrivelse af leverancen af personlig pleje og praktisk hjælp
g. Den offentlige myndigheds underskrift for indholdet af referencebeskrivelsen
h. Den offentlige myndigheds underskrift for tilfredsstillende udført arbejde
i. Dato.

Det er i den forbindelse et mindstekrav, at tilbudsgiver kan dokumentere erfaring med én tilsvarende leverance af praktisk hjælp og personlig pleje. Ved tilsvarende leverancer anses levering af praktisk hjælp og personlig pleje til offentlige myndigheder. Det er ikke tilstrækkeligt, at der alene dokumenteres erfaring med enten personlig pleje eller praktisk hjælp (udfyldes i Rammekontraktbilag D – Tilbudsbesvarelse).

Rudersdal Kommune forbeholder sig ret til at kontakte referencen, for at vurdere tilbudsgivers grad af tilfredsstillende udført arbejde. Rudersdal Kommune vil i så fald vurdere referencen gennem spørgsmål relateret til opgavens udførelse og samarbejdet med den pågældende myndighed.

Rudersdal Kommune forbeholder sig endvidere ret til at foretage en generel egnethedsvurdering, hvis udvælgelseskriterierne giver anledning til tvivl om, hvorvidt tilbudsgiver er egnet til at løfte den annoncerede opgave.

Rudersdal Kommune forbeholder sig ret til at afvise tilbudsgiver, hvis tilbudsgiver ikke vurderes egnet ud fra et sagligt og objektivt skøn.

Tilbudsgivere, som helt eller delvist undlader at vedlægge den udbedte dokumentation på tilfredsstillende vis kan blive afvist som ikke-konditionsmæssige.

Kontaktperson

Navn Klaus Hansen
Telefon +45 53643290
E-mail kontakt@tohv.dk

Ordregiver

Navn Rudersdal Kommune
Adresse Øverødvej 2
2840 Holte
DK
Telefon +45 46110000
E-mail kontakt@tohv.dk
WWW www.rudersdal.dk/udbud

 

Send til en kollega

0.031