23948sdkhjf

Fakta om udbudet

Offentliggjort
02.09.2015
Udbudstype
Offentligt udbud

Udbyder

Aalborg Universitet

Offentligt udbud - Psykologisk bistand (Aalborg Universitet)


Aalborg Universitet

Titel Offentligt udbud - Psykologisk bistand (Aalborg Universitet)
Opgavebeskrivelse Aalborg Universitet annoncerer hermed efter tilbud på rammeaftale om psykologisk bistand til universitetets medarbejdere. Tilbuddet skal omfatte rådgivning og konsultation ved trivselsproblemer betinget af det psykosociale arbejdsmiljø, eksempelvis hvis medarbejderen føler sig belastet af følgende forhold:

• Voldsomme hændelser f.eks. overfald, dødsfald eller ulykker på arbejdspladsen
• Arbejdsbetinget stress
• Konflikter og samarbejdsproblemer på arbejdspladsen
• Mobning og chikane på arbejdspladsen
• Omstruktureringer og afskedigelse arbejdspladsen
• Rådgivning af ledelsen i ovennævnte situationer

Opgaven er yderligere beskrevet i udbudsmaterialet.

Ordningen skal omfatte alle medarbejdere på universitetet (ca. 3.500). Det forventes at ordningen vil blive benyttet af mellem 80 og 120 medarbejdere om året, der har behov for bistand i et omfang på op til 5 psykologsamtaler, dog med mulighed for udvidelse efter nærmere konkret vurdering. Aalborg Universitet har pt. medarbejdere placeret på lokaliteter i Aalborg, Esbjerg og København, hvorfor bistanden skal kunne ydes i rimelig afstand hertil.

Opgaven udbydes på rammeaftalelignende vilkår. Aalborg Universitet kan ikke garantere omfanget af køb på aftalen. Aalborg Universitet afgiver ikke kontrolbud.

Dette udbud gennemføres elektronisk via Dansk Servicerådgivnings portal for elektronisk tilbudsafgivelse i EUS Complete Tender Management (CTM Systemet) på https://www.eu-supply.com/dsr.asp.

Tilbudsgiver skal selv tilmelde sig udbuddet og fremsende tilbud via CTM Systemet. Kun tilbud modtaget via CTM Systemet vil komme i betragtning.

Såfremt tilbudsgiver ikke allerede er registreret i CTM systemet, skal dette gøres via hjemmesiden https://www.eu-supply.com/dsr.asp. Registrering i CTM systemet er gratis. Når der er logget på CTM Systemet, skal der klikkes på linket "Offentliggjorte udbud" og det konkrete udbud findes. Der fås adgang til udbuddet ved at trykke på knappen "Accepter". Når udbuddet er valgt, skal der besvares en række spørgsmål, afgives priser og vedhæftes relevante dokumenter inden tilbudsfristen.
Annonceret 2. september 2015 10:00:00 CEST
Deadline 2. oktober 2015 14:00:00 CEST
Udbudstype Mindre danske udbud
Opgavetype Tjenesteydelser
Udbudsform Offentligt/åbent udbud
CPV kode 85121270
NUTS kode DK0
Myndighedstype Andet

Dokumenter & materiale

Link til udbudsmateriale http://eu.eu-supply.com/app/rfq/publicpurchase_frameset.asp?PID=144469&B=&PS=1&PP=

Tildelings- og udvælgelseskriterier

Tildelingskriterier Økonomisk mest fordelagtige bud
Uddybning af tildelingskriterier Vederlag: 40 % og kvalitet: 60 %
Udvælgelseskriterier Oplysninger/dokumentationer i henhold til nedenstående indtastes/vedhæftes under relevant punkt i CTM systemet (se punktet "kontrakt information" for yderligere information om CTM systemet):

-Underskrevet tro- og loveerklæring på, hvorvidt den tilbudsgivende virksomhed har ubetalt forfalden gæld til det offentlige i henhold til LBK nr. 336 af 13/05/1997 vedhæftes tilbuddet. (Tro- og loveerklæringsskema vedhæftet udbuddet i CTM systemet kan anvendes).

-Underskrevet tro- og loveerklæring på, hvorvidt den tilbudsgivende virksomhed råder over autoriserede psykologer med minimum 3 års erfaring på området for psykologisk bistand og krisehjælp. (Tro- og loveerklæringsskema vedhæftet udbuddet i CTM systemet kan anvendes).

-Omsætning og egenkapital i senest afsluttede regnskabsår (oplysninger afgivet på tro- og love og/eller vedhæftet dokumentation af revideret årsregnskab eller attesteret regnskabsoplysninger fra registreret eller statsautoriseret revisor). Hvis tilbudsgiver af en gyldig grund ikke er i stand til at fremlægge den af den ordregivende myndighed krævede dokumentation, kan han godtgøre sin økonomiske og finansielle formåen ved ethvert andet dokument, som den ordregivende myndighed finder egnet.

-Referenceliste over de betydeligste lignende tjenesteydelser inden for psykologisk bistand, der er udført i løbet af de sidste tre år. Referencelisten skal indeholde kundenavn, tidspunkter (kontraktstart – kontraktophør, alternativt igangværende) og opgavebeskrivelse (hvilke opgaver der løses på referencen).

Tilbud skal fremsendes via CTM systemet og skal indeholde oplysninger og/eller vedlægges dokumentation for ovenstående udvælgelseskriterier på en sådan måde at:

-Samtlige de oplysninger, som kræves efter udbudsannoncen, skal som minimum afgives for netop den juridiske enhed, (f.eks. virksomhed), der afgiver tilbuddet. Hvis tilbudsgiver afgiver oplysninger, der vedrører andre juridiske enheder (fx. et moder- eller søsterselskab), og som tilbudsgiveren ønsker skal tages med i udvælgelsen skal tilbudsgiver vedlægge dokumentation for, at denne anden juridiske enhed vil stille de nødvendige ressourcer til rådighed for tilbudsgiverens opfyldelse af kontrakten (dokumentationen kan fx være en forpligtende erklæring fra denne anden juridiske enhed).

Ordregiver vil foretage en samlet egnethedsvurdering på baggrund af den af tilbudsgiver fremsendte dokumentation af ovenstående punkter. Kun tilbud fra tilbudsgivere, der ud fra en samlet betragtning kan vurderes som værende egnet, vil indgå i valg af leverandør.

Kun tilbud modtaget via CTM Systemet vil komme i betragtning (se ovenfor).



Kontaktperson

Navn Stig Rytter (på vegne af Aalborg Universitet)
Telefon +45 66133331
E-mail stig.rytter@d-s-r.dk

Ordregiver

Navn Aalborg Universitet
Adresse Fredrik Bajers Vej 7F
9220 Aalborg Øst
DK
Telefon +45 99409940
E-mail aau@aau.dk
WWW http://www.aau.dk/

 

Send til en kollega

0.047