23948sdkhjf

Fakta om udbudet

Offentliggjort
08.09.2015
Udbudstype
Offentligt udbud

Udbyder

Rudersdal Kommune

Konkurrenceudsættelse af fritvalgsområdet (indkøbsordning til visiterede borgere i eget hjem)


Rudersdal Kommune

   
Opgavebeskrivelse Rudersdal Kommune ønsker hermed at konkurrenceudsætte indkøbsordning til visiterede borgere i eget hjem.

I henhold til § 83 i Lov om Social Service har Rudersdal Kommune pligt til at sørge for, at der tilbydes hjælp til bl.a. indkøbsordning til borgere, der ikke selv kan udføre opgaverne på grund af nedsat fysisk eller psykisk funktionsevne eller på grund af særlige sociale problemer.

Indkøbsordningen er omfattet af Servicelovens bestemmelser om frit leverandørvalg. Der vil derfor blive indgået to parallelle rammeaftaler, sådan at borgerne får mulighed for at vælge en af de to valgte leverandører efter kontraktindgåelse. Leverandøren forpligter sig til at levere til alle de borgere, der har valgt leverandøren.

Rammeaftale er gældende i en periode på 3 år, med ikrafttræden den 1. februar 2016. Der er mulighed for forlængelse i op til 12 måneder.

Konkurrencematerialet kan rekvireres via mail til indkob@rudersdal.dk med "Indkøbsordning" angivet i tekstfeltet "Emne".

Som det fremgår af konkurrencematerialet er tilbudsfasen opdelt i et indledende tilbud og et endeligt tilbud. Indledende tilbud skal være fremsendt torsdag den 24. september 2015 inden klokken 1200.
Annonceret 8. september 2015 13:40:00 CEST
Deadline 24. september 2015 12:00:00 CEST
Udbudstype Mindre danske udbud
Opgavetype Tjenesteydelser
Udbudsform Offentligt/åbent udbud
CPV kode 85312200
NUTS kode DK
Myndighedstype Kommune

Dokumenter & materiale

Link til udbudsmateriale www.rudersdalkommune.dk/udbud

Tildelings- og udvælgelseskriterier

Tildelingskriterier Laveste pris
Udvælgelseskriterier Personlige forhold
Tilbuddet skal indeholde følgende dokumenter, som dokumentation for tilbudsgivers personlige forhold:

• Generel præsentation af tilbudsgivers virksomhed, jf. Skema 1.

• Underskrevet tro- og loveerklæring om, at tilbudsgiver ikke har forfalden gæld til det offentlige, der overstiger kr. 100.000, jf. Skema 2.

• Kopi af police vedr. erhvervs- og produktansvarsforsikring, med en samlet årlig forsikringssum på DKK 8 mio. Kontrakthavers eventuelle selvrisiko må ikke overstige DKK 100.000 pr. skade.

Økonomisk og finansiel kapacitet
Tilbuddet skal indeholde følgende dokumentation for tilbudsgivers økonomiske og finansielle egnethed:

• Nøgletal jf. Skema 3 i udfyldt stand for de seneste 3 disponible regnskabsår. Har en tilbudsgiver eksisteret i mindre end 3 år, skal nøgletal oplyses for samtlige af virksomhedens tilgængelige regnskabsår.

Nøgletallenes rigtighed skal bekræftes ved påtegning/underskrift af revisors eller juridisk enheds regnskabsansvarlig.

Mindstekrav:
Resultat efter skat skal være positivt.

Teknisk kapacitet
Tilbuddet skal indeholde følgende dokumentation for tilbudsgivers tekniske egnethed:

• Oplysninger om virksomhedens kapacitet til at varetage indkøbsordningen, herunder lagerforhold og køretøjer. Oplysningerne anføres i Skema 1.

• En referenceliste med de betydeligste kontrakter der er indgået inden for det udbudte område i løbet af de sidste tre år med angivelse af kontaktperson, telefonnummer og kontraktens ikrafttrædelsestidspunkt samt eventuelt med angivelse af kontraktens omsætning. Referencerne anføres i Skema 4.

Mindstekrav:
Tilbudsgivers referenceliste skal dokumentere erfaring med opgaven inden for de seneste 3 regnskabsår.

Henvisning til andres ressourcer samt konsortier
Vedrørende henvisning til andres ressourcer
En tilbudsgiver kan basere sig på den økonomiske/finansielle/tekniske formåen hos en anden/andre virksomhed(er), som agtes benyttet i forbindelse med den konkrete opgave. Dette gælder uanset den juridiske karakter af forbindelsen mellem virksomhederne.

I så fald skal tilbuddet vedlægges følgende for den/de virksomhed/-er, som tilbudsgiver baserer sin økonomiske/finansielle og/eller tekniske formåen på:
• oplysninger som angivet i punkterne ovenfor.
• erklæring fra den/de virksomhed/-er om, at tilbudsgiver i den fulde kontraktperiode har den tilstrækkelige råderet over de ressourcer, som tilbudsgiver baserer sin egnethed på.


Vedrørende konsortier
Hvis tilbudsgiver er en sammenslutning af virksomheder (konsortium), skal der vedlægges det efterspurgte materiale vedrørende samtlige konsortiedeltagere med henblik på at dokumentere, at konsortiet som helhed er økonomisk egnet til at opfylde rammeaftalen. Dette kan efter omstændighederne ske på baggrund af oplysninger om blot én af konsortiedeltagernes økonomiske egnethed.

Kontaktperson

Navn Charlotte Vibe Seeberg
Telefon +45 72682038
E-mail indkob@rudersdal.dk

Ordregiver

Navn Rudersdal Kommune
Adresse Øverødvej 2
2840 Holte
DK
Telefon +45 46110000
E-mail indkob@rudersdal.dk
WWW www.rudersdal.dk/udbud

 

Send til en kollega

0.031