23948sdkhjf

Fakta om udbudet

Offentliggjort
08.10.2015
Udbudstype
Andre

Udbyder

Roskilde Universitetscenter

Annoncering af konsulentopgave på Roskilde Universitet


Roskilde Universitetscenter

   
Opgavebeskrivelse 1.1. Beskrivelse af opgaven.

Roskilde Universitet ønsker konsulentbistand i forhold til at gennemføre en analyse som skal resultere i forslag om konkrete initiativer, spare mål og forslag til implementering af forslag og spare mål. Baggrunden for anvendelse af konsulentbistand er dels behovet for ekstra, specialiseret arbejdskraft, dels ønsket om et transparent kompetent og konstruktivt blik på RUC ude fra og ind. Målet er at RUC kan få en økonomi i balance i 2018 og en positiv egenkapital på 5% ved indgangen til 2020. Det betyder, at der i perioden fra 2016 til 2019 skal findes besparelsesinitiativer for over 100 mio.kr.
RUC ønsker som minimum at der kigges på følgende områder:

• Der skal udvikles en model der kan bruges til identifikation af bæredygtige fag.
• Effektivisering af administration af undervisning.
• RUC’s øvrige administrative opgaver og bygningsanvendelse.
• Komparative analyser på områder hvor det er relevant og meningsfyldt.

Det forventes, at RUC i 2016 og 2017 vil være nødt til at foretage fagsammenlægninger/lukninger med deraf følgende reduktion i det videnskabelige og administrative personale. Derudover må der ses på hvordan de administrative og bygningsmæssige ressourcer kan anvendes mere optimalt end nu. I 2016 vil der også blive arbejdet med at ændre RUC’s nuværende budgetmodel, og her skal konsulentfirmaet komme med forslag til elementer, der kan indgå heri.

RUC ønsker at initiativerne medvirker til at fastholde kvalitet i undervisning og forskning, mindre frafald, og flere stærke kandidattilbud som skal tiltrække flere kandidatstuderende udefra, samt styrke tilgangen til RUC’s masteruddannelser og en stigning i andre indtægter, således at RUC samlet set står stærkest muligt ved indgangen til 2020.

Endeligt vil initiativer også skulle forholde sig til, om der er nogle opgaver, som ikke skal løses mere for at kunne opretholde andre aktiviteter.

1.2. Pris

Opgaven skal løses indenfor en økonomisk ramme på 1,4 mio.kr. Roskilde Universitet vil afvise samtlige tilbud, der overstiger den økonomiske ramme.

1.3. Tid

Opgaven skal løses i perioden fra aftaleindgåelse frem til medio januar 2016, hvor den endelige afrapportering skal foreligge, således at konsulentfirmaet kan præsentere resultaterne for RUC’s bestyrelse på deres planlagte budgetseminar primo februar.

1.4. Indhold af tilbud

Tilbuddet skal indeholde følgende:

• Udfyldt og underskrevet Tro og love erklæring om i hvilket omfang tilbudsgiver har ubetalt, forfalden gæld til det offentlige jf. punkt 4.
• En beskrivelse af den tilbudte kvalitet jf. afsnit 5.
• Oplysning om den samlede tilbudte pris for udførsel af opgaven jf. afsnit 5.

2. Kontaktoplysninger

Yderligere oplysninger omkring opgaven m.m. kan fås ved henvendelse til indkøbskonsulent Ulrik Christiansen,
E-mail: indkoeb@ruc.dk
Tlf.: 46 74 2000

Spørgsmål i relation til materialet skal sendes skriftligt, anonymiseret, og besvares skriftligt samt offentliggøres på Roskilde Universitets hjemmeside. Spørgefrist er senest 23. oktober 2015 kl. 12.
Annonceret 8. oktober 2015 16:35:00 CEST
Deadline 29. oktober 2015 10:00:00 CET
Udbudstype Mindre danske udbud
Opgavetype Tjenesteydelser
Udbudsform Andet
CPV kode 85312320, 72221000
NUTS kode DK
Myndighedstype Andet
Skønnet kontraktsum 1 400 000,00

Dokumenter & materiale

Dokumenter > application/pdf

Tildelings- og udvælgelseskriterier

Tildelingskriterier Økonomisk mest fordelagtige bud
Uddybning af tildelingskriterier 5. Tildelingskriterie

RUC vil indgå aftale med den tilbudsgiver som ud fra en samlet betragtning (økonomi og kvalitet) giver det økonomisk mest fordelagtige tilbud. RUC har ikke kontraheringspligtig.

Kvalitet: I relation til underkriteriet ”kvalitet” bedes tilbuddet indeholde:

• En beskrivelse af tilbudsgivers løsningsmetode, herunder hvilke data der umiddelbart forventes adgang til.
• En beskrivelse af omfanget og hvilke kompetencer som forudsættes stillet til rådighed fra Roskilde Universitet, samt hvornår i processen. Det vurderes positivt, at Roskilde Universitet skal allokere så få ressourcer som muligt.
• En beskrivelse af, hvordan afrapporteringen forventes opbygget, herunder hvordan der er sikret transparens omkring metode og konkrete forslag.
• En beskrivelse af, hvilke kompetencer konsulentfirmaet vil anvende i løsningen af de respektive dele af opgaven. Tilbudsgiver bedes vedlægge CV’er for nøglemedarbejderne, som skal varetage rollen som projektansvarlig, herunder bl.a. stå for den overordnede koordinering og styring. Det vurderes positivt,
at projektansvarlig og nøglemedarbejderne, der indgår i opgaveløsningen har relevante kompetencer fra gennemførelse af sammenlignelige opgaver. Der forudsættes konkret viden om uddannelsessektoren og uddannelsesøkonomi.

Økonomi: I relation til underkriteriet ”Økonomi” vil dette blive vurderet på baggrund af tilbudsgivers samlede pris for udførsel af opgaven. Prisen skal afgives i DKK, ekskl. Moms dog inkl. alle øvrige omkostninger.

6. Fakturering
I henhold til LBK nr. 798 af 28. juni 2007 om offentlige betalinger mv. samt LBK nr. 354 af den 26. marts 2010 om information i og transport af OIOUBL elektronisk regning til brug for elektronisk afregning med offentlige myndigheder skal alle fakturaer gebyrfrit fremsendes.
Faktura skal indeholde følgende:
• Udstedelsesdato (fakturadato)
• Fakturanummer (nummer der kan identificere fakturaen)
• Leverandørens CVR SE-nummer
• Leverandørens navn og adresse samt RUC’s navn og adresse
• Omfang og art af de leverede ydelser
• Pris eksklusiv moms
• Rekvirent hos RUC

7. Betalingsbetingelser: Lbm +30 dage netto
Udvælgelseskriterier 4. Egnetheds vurdering

Der skal foreligge en udfyldt tro og love erklæring om hvorvidt tilbudsgiver har ubetalt forfalden gæld til det offentlige jf. Finansministeriets lovbekendtgørelse nr. 336 af 13. maj 1997.

Kontaktperson

Navn Ulrik Christiansen
Telefon +45 46742000
E-mail indkoe@ruc.dk

Ordregiver

Navn Roskilde Universitetscenter
Adresse Universitetsvej 1
4000 Roskilde
DK
Telefon +45 46742000
E-mail indkoeb@ruc.dk
WWW www.ruc.dk

Modtager af tilbud

Navn Roskilde Universitet
Adresse for modtagelse af tilbud Universitetsvej 1

 

Send til en kollega

0.047