23948sdkhjf

Fakta om udbudet

Offentliggjort
28.10.2015
Udbudstype
Begrænset udbud

Udbyder

Silkeborg Kommune

Prækvalifikation fase 1 vedrørende konkurrenceudsættelse af plejecentre i Silkeborg Kommune


Silkeborg Kommune

   
Opgavebeskrivelse
Konkurrenceudsættelsen omfatter drift af følgende 2 plejecentre:
·         Sandgårdsparken, Kjellerup, 40 boliger
·         Solgården, Sjørslev, 22 boliger
Beslutningen om at udsætte driften af plejecentre for konkurrence er aftalt i den politiske budgetaftale for 2015, der blev indgået i august 2014 mellem alle byrådets partier undtagen Dansk Folkeparti og Enhedslisten.
”Ældre- og Handicapudvalget igangsætter en proces for konkurrenceudsættelse af drift af ca. 72 plejehjemspladser. Eventuel nettobesparelse ved konkurrenceudsættelsen kan anvendes til imødegåelse af effektiviseringskrav til Budget 2016. Det forudsættes at medarbejderne inddrages, og at der udarbejdes et kommunalt kontrolbud.”
Ældre- og Handicapudvalget i Silkeborg Kommune valgte på udvalgsmødet den 16. april 2015 at konkurrenceudsætte Sandgårdsparken og Solgården. Plejecentrene er udvalgt på baggrund af, at de er to gode, veldrevne og almindelige plejecentre, der ligger i tæt geografisk afstand til hinanden.
De to plejecentre er almene plejeboliger efter plejeboligloven. Plejeboligerne tilbydes til en borger, hvis borgeren:
·         har et betydeligt varigt nedsat fysisk eller psykisk funktionsniveau,
·         i betydelig grad har behov for pleje, omsorg, struktur, tryghed og samvær
·         har et behov for hjælp og pleje, som Silkeborg Kommune ikke kan hjælpe borgeren med i den nuværende bolig
Sandgårdsparken
Sandgårdsparken består af 4 leve-boenheder. Boenhederne består tilsammen af 40 boliger, hvor af de 8 er ægtepar boliger. Boligerne er indrettet med stue/soveværelse med tekøkken og badeværelse. Alle boliger ligger ved jorden og har egen terrasse.
Solgården
Solgården består af 2 leve-boenheder. Boenhederne består tilsammen af 22 boliger, hvor af den ene bolig er en ægtepar bolig. Boligerne er indrettet med tekøkken, bad/toilet samt stue/soveværelse. Alle boligerne ligger ved jorden og har egen terrasse.
Den annoncerede ydelse indeholder levering af en helhedsorienteret indsats over hele døgnet alle årets dage, som blandt andet omfatter praktisk hjælp og personlig pleje, sygeplejefaglige indsats, udvikling og samarbejde med plejecentrenes mange interessenter i overensstemmelse med kvalitetstandarder, krav og bestemmelserne i lovgivningen, herunder serviceloven, sundhedsloven og arbejdsmiljøloven.
Opgaven kan desuden indeholde træning og genoptræning. Det vil være endeligt afklaret i udbudsmaterialet om i hvilket omfang træning og genoptræning er omfattet af opgaven.  
Det skal forventes, at opgaven vil indeholde sociale klausuler, herunder bl.a. uddannelsesklausuler, arbejdsklausuler og krav om beskæftigelse af personer med nedsat arbejdsevne, hvilket vil fremgå at udbudsmaterialet, som tilgår de prækvalificerede ansøgere.
Silkeborg Kommune ønsker et dynamisk og effektivt samarbejde med afsæt i fælles læring og fokus på udvikling af kvalitet. Silkeborg Kommune forventer en samarbejdspartner med erfaring i plejehjemsdrift, der kan indgå i et værdiskabende og tillidsfuldt samarbejde med Silkeborg Kommune og kommunens mange interessenter.
Kontrakten er uopsigelig for parterne i en periode på 5 år fra den 1.11.2016 til 31.10.2021, hvorefter den kan opsiges med et års varsel til den første i en måned. Kontrakten kan således tidligst ophøre den 31.10.2022.
Silkeborg Kommune tildeler kontrakten for de 2 plejecentre til én virksomhed efter tildelingskriteriet det økonomisk mest fordelagtige. Ved det økonomiske mest fordelagtige tilbud vurderes der både på økonomien og en række nærmere angivne kvalitative kriterier, som fastsættes i udbudsmaterialet. 
Ansøger gøres opmærksom på, at den vindende tilbudsgiver af konkurrenceudsættelsen, fra kontraktstart er forpligtet til at stille sikkerhed for kontraktens opfyldelse. Den vindende tilbudsgiver skal stille en anfordringsgaranti på 10 % af den årlige kontraktsum som fastsat i forbindelse med tilbudsafgivelsen. Den kommunale leverandørs medarbejdere, der i dag hovedsagligt beskæftiger sig med den konkurrenceudsatte opgave, skal virksomhedsoverdrages under iagttagelse af reglerne i lov nr. 111 af 21. marts 1979 

Procedure:
For at deltage i opgaven indsættes dette link i din internet browser: http://permalink.mercell.com/54074710.aspx Her tilmelder du dig opgaven ved at trykke på ikonet foroven: ”Meld din interesse”. Såfremt du ikke er licenshaver hos Mercell Danmark A/S skal du udfylde en registrering af dit firma. Denne registrering er nødvendig for din videre deltagelse og er uden omkostninger.
Efter afsendelse af registreringen har du adgang til alle dokumenter og informationer om opgaven. Du vil modtage login koder til www.mercell.dk indenfor normal arbejdstid og kan derefter afsende dit tilbud/ansøgning.
Annonceret 28. oktober 2015 12:08:16 CET
Deadline 17. november 2015 12:00:00 CET
Udbudstype Mindre danske udbud
Opgavetype Tjenesteydelser
Udbudsform Begrænset udbud
CPV kode 85000000, 85144100, 85300000, 85311100, 98514000
NUTS kode DK042
Myndighedstype Kommune

Dokumenter & materiale

Link til udbudsmateriale http://permalink.mercell.com/54074710.aspx

Tildelings- og udvælgelseskriterier

Tildelingskriterier Økonomisk mest fordelagtige bud
Udvælgelseskriterier Se prækvalifikationsbetingelserne

Kontaktperson

Navn Kristian Ax
Telefon +45 53645133
E-mail ka@tohv.dk

Ordregiver

Navn Silkeborg Kommune
Adresse Søvej 1
8600 Silkeborg
DK
Telefon +45 89701619
Fax +45 89701009
E-mail MetteBerg.Rhode@silkeborg.dk
WWW http://silkeborgkommune.dk/

Modtager af tilbud

Navn Mercell Danmark A/S
Adresse for modtagelse af tilbud http://permalink.mercell.com/54074710.aspx

Kommentarer

Andre kommentarer Konkurrenceudsættelsen gennemføres med en prækvalifikation og en tilbudsrunde, og hele denne proces indeholder 3 faser:
Ansøger opfordres til at søge eventuelle uklarheder og usikkerheder afklaret, ved at stille spørgsmål til den dialogbaserede prækvalifikation.
Alle henvendelser og spørgsmål vedrørende fase 1 og fase 2 af den dialogbaserede prækvalifikation skal stilles skriftligt igennem Mercell Sourcing Service (MSS) senest:
• Fase 1: den 10.11.2015, kl. 12.00
• Fase 2: den 27.11.2015, kl. 12.00

Det er ansøgers eget ansvar at holde sig ajourført med opdateringer i Mercell Sourcing Service (MSS). Ansøger opfordres således løbende til at holde sig orienteret om opdateringer via Mercell Sourcing Service (MSS) frem til ansøgningsfristens udløb.

Ansøgningsmaterialet skal uploades i det elektroniske udbudsværktøj Mercell Sourcing Service (MSS) senest
• Fase 1, den 17.11.2015, kl. 12:00
• Fase 2, den 03.12.2015, kl. 12:00 ( kun relevant for de virksomheder, som blev prækvalificeret i fase 1)
Ved ansøgers login ind vælges ’My Mercell’ for at se/downloade alle informationer om opgaven.

Silkeborg Kommune henviser til prækvalifikationsbetingelserne, som er uploadet på Mercell

 

Send til en kollega

0.048