23948sdkhjf

Fakta om udbudet

Offentliggjort
07.10.2016
Udbudstype
Offentligt udbud

Udbyder

DEN ERHVERVSDRIVENDE FONDE DANSK KYST- OG NATURT // CVR:36471271

Feasibiliyuanalyse - "Feriehus i nye rammer"


DEN ERHVERVSDRIVENDE FONDE DANSK KYST- OG NATURT // CVR:36471271

OpgavebeskrivelseMed henblik på at kunne initiere en betydelig udvidelse af overnatningskapaciteten i dansk kyst- og na-turturisme ønskes en feasibilityanalyse, der kan lave en afdækning af økonomiske samt reguleringsmæs-sige forhold, afdække markedspotentiale, udvikle rentable forretningsmodeller samt udvikle en model til test af de skitserede forretningsmodeller.
Annonceret7. oktober 2016 15:00:00 CEST
Deadline9. november 2016 12:00:00 CET
UdbudstypeMindre danske udbud
OpgavetypeTjenesteydelser
UdbudsformOffentligt/åbent udbud
CPV kode85312320
NUTS kodeDK
MyndighedstypeAndet
Skønnet kontraktsum250 000,00

Dokumenter & materiale

Dokumenter> application/pdf

Tildelings- og udvælgelseskriterier

TildelingskriterierØkonomisk mest fordelagtige bud
Uddybning af tildelingskriterierFølgende elementer indgår i evalueringen af tilbuddets kvalitet og kvalifikationer:
- Hvorvidt tilbudsgiver har stor faglig ekspertise med økonomiske analyser og erfaring med udar-bejdelse af feasibilityanalyser, herunder i særdeleshed dokumentation af markedspotentiale og udvikling af rentable forretningsmodeller
- Hvorvidt tilbudsgiver har stor faglig ekspertise og erfaring med reguleringsmæssige forhold, særligt ift. områder der er underlagt komplekse reguleringsmæssige forhold. Hvorledes tilbudsgiver tilrettelægger løsning af opgaven, herunder samspil mellem de forskellige delopgaver. Tilbudsgiver skal oplyse anciennitet og erfaring på nøglepersoner knyttet til opgaven samt specificere medarbejdernes konkrete opgaver/ansvar i forhold til leverancens delelementer.
- Hvorvidt tilbudsgiver har turismefaglig indsigt og/eller kendskab til overnatningssektoren
- Hvorvidt tilbudsgiver har erfaring med at fremstille komplekse forretningsmodeller på en let til-gængelig og brugervenlig måde, både i form af grafik og tekst. Tilbudsgiver skal vedlægge doku-mentation i form af et eller flere eksempler på præsentationer/afrapportering fra tidligere feasi-bilityanalyseanalyser.
UdvælgelseskriterierTilbudsgiver skal som minimum vedlægge dokumentation om følgende:
1) En erklæring på tro og love om, hvorvidt tilbudsgiver opfylder sine forpligtelser med hensyn til be-talinger af bidrag til sociale sikringsordninger i henhold til retsforskrifterne i det land, hvor tjene-steyderen er etableret og i Danmark.
2) En erklæring på tro og love om, i hvilket omfang tilbudsgiveren har ubetalt, forfalden gæld til det offentlige i Danmark. Hvis sådan gæld består skal erklæringen indeholde specificerede oplysninger om gældens samlede størrelse og dennes nærmere fordeling på navngivne offentlige kreditorer.
3) Oplysninger om de uddannelsesmæssige og faglige kvalifikationer hos tilbudsgiver, og især hos de medarbejdere, der er ansvarlige for gennemførelse af tjenesteydelserne.
4) En liste over de betydeligste tjenesteydelser, der er udført af de allokerede medarbejdere i løbet af de sidste tre år, med angivelse af beløb og tidspunkter samt de offentlige eller private modtagere af de leverede tjenesteydelser. Til alle referencer ønskes en kontaktperson oplyst.

Kontaktperson

NavnMette Greisen Damsgaard
Telefon+45 30493349
E-mailmgd@kystognaturturisme.dk

Ordregiver

NavnDEN ERHVERVSDRIVENDE FONDE DANSK KYST- OG NATURT // CVR:36471271
AdresseSkeelslundvej 99 1.
9940 Aabybro
DK
Telefon+45 23329009
E-mailinfo@kystognaturturisme.dk
WWWwww.kystognaturturisme.dk

Send til en kollega

0.078