23948sdkhjf

Fakta om udbudet

Offentliggjort
11.01.2019
Udbudstype
Offentligt udbud

Udbyder

Jammerbugt Kommune

Tilbudsindhentning på Briller (heldbredstillæg)


Jammerbugt Kommune

OpgavebeskrivelseJammerbugt Kommune ønsker at indgå prisaftale med én optiker, som er tilskudsberettiget jf. Lov om social pension § 14a stk. 4 samt Lov om højeste, mellemste, forhøjet almindelig og almindelig førtidspension mv. § 18 stk. 4.

Tilbudsgiver skal have mindst en behandlingsadresse i en radius på max 50 km fra kommunegrænsen, og der skal tillige være mulighed for besøg i pensionistens hjem.

Ved bevilling af tilskud vil pensionisten blive oplyst om hvilken optiker, Jammerbugt Kommune har indgået prisaftale med. Pensionisten kan frit vælge kommunens leverandør eller en anden leverandør. Det kommunale tilskud til pensionisten vil blive beregnet ud fra den valgte tilbudsgivers pris for så vidt angår de konkrete udgiftstyper, der er omfattet af prisaftalen. Dette uanset pensionistens valg af leverandør.

Helbredstillæg ydes efter ansøgning. Pensionisten skal således indgive ansøgningen og modtage bevilling fra Jammerbugt Kommune inden behandlingen udføres/bestilles. Ansøgningen indgives til Borgerservice, Jammerbugt Kommune.

Den valgte leverandør leverer direkte til pensionisten efter forudgående bevilling fra Jammerbugt Kommune. Den valgte leverandør opkræver egenbetaling hos pensionisten. Den bevilgede del af betalingen (max 85% af beløbet) refunderes efter fremsendelse af elektronisk regning til Jammerbugt Kommune.

Leverandøren forpligter sig til at levere briller til de priser, der tilbydes i tilbudslisten.

Der kan ydes helbredstillæg til udgiften til individuelt fremstillede permanente briller, der afhjælper nær- eller langsynethed, herunder bygningsfejl evt. med indbygget læsefelt.

Pensionister, der alene har behov for læsebriller, kan ikke få dækket udgiften efter reglerne om helbredstillæg, med mindre synsnedsættelsen nødvendiggør briller med en styrkeforskel på glassene på 1 dioptri eller mere og/eller læsebrillen skal afhjælpe en bygningsfejl på 1 dioptri eller mere på mindst ét øje.

Der kan ikke ydes helbredstillæg til briller med progressive glas. Til pensionister som ønsker progressive glas beregnes helbredstillæget i forhold til prisen på en standardbrille med indbygget læsebrille og tilsvarende styrke.

Til pensionister der ønsker kontaktlinser i steder for briller, beregnes helbredstillæget i forhold til prisen på en standardbrille med enkeltstyrkeglas af tilsvarende styrke.
Der kan ikke ydes helbredstillæg til evt. overflade- eller refleksbehandling m.v.
Annonceret11. januar 2019 10:45:00 CET
Deadline27. februar 2019 12:00:00 CET
UdbudstypeMindre danske udbud
OpgavetypeVarekøb
UdbudsformOffentligt/åbent udbud
CPV kode33734000
MyndighedstypeKommune

Dokumenter & materiale

Link til udbudsmaterialehttps://www.comdia.com/jammerbugt-kommune/tenderinformationshow.aspx?Id=4080&Col=18847

Tildelings- og udvælgelseskriterier

TildelingskriterierLaveste pris
Udvælgelseskriterier

Kontaktperson

NavnAnne Fanøe Nilsson
Telefon+45 72577528
E-mailaen@jammerbugt.dk

Ordregiver

NavnJammerbugt Kommune
AdresseToftevej 43
9440 Aabybro
DK
Telefon+45 72577777
E-mailraadhus@jammerbugt.dk
WWWwww.jammerbug.dk

Send til en kollega

0.056