23948sdkhjf

Fakta om udbudet

Offentliggjort
30.03.2015
Udbudstype
Offentligt udbud

Udbyder

Jammerbugt Kommune

Annoncering vedrørende fritvalgsområdet i Jammerbugt Kommune


Jammerbugt Kommune

Titel Annoncering vedrørende fritvalgsområdet i Jammerbugt Kommune
Opgavebeskrivelse Efter Lov om social service (Serviceloven) § 83 er kommunalbestyrelsen forpligtet til at skabe grundlag for, at borgere der er visiteret praktisk hjælp, personlig hjælp og pleje samt madservice i eget hjem, kan vælge mellem to eller flere leverandører af denne hjælp, hvoraf den ene leverandør kan være kommunal.

Jammerbugt Kommune annoncering omfatter følgende opgaver:
• Personlig pleje efter serviceloven § 83
• Praktisk hjælp efter serviceloven § 83
• Videredelegerede sygeplejefaglige opgaver efter sundhedslovens §§ 138 og 139
• Håndtering og modtagelse af nødkald til borgere i eget hjem
• Hverdagsrehabilitering efter § 83a

Annonceringen er udarbejdet ud fra følgende overordnede præmisser:
• Målgruppen for de annoncerede opgaver er borgere, der er visiteret til personlig pleje og/eller praktisk hjælp (Serviceloven § 83
• Ordregivers kvalitetsstandarder og det i disse beskrevne serviceniveau, udgør rammen for leverandørens opgaveløsning.
• Formålet med ydelsen er at støtte og hjælpe borgeren, så borgeren forbedrer, genvinder og/eller besvarer sit fysiske eller psykiske funktionsniveau.
• Ordregiver arbejder med udgangspunkt i at gøre borgeren selvhjulpen, og leverandøren skal derfor levere både praktisk og personlig hjælp, samt hverdagsrehabilitering i henhold til servicelovens § 83a.
• Borgeren kan vælge at få hjælp af to forskellige leverandører på det annoncerede område, dvs. borgeren kan fx vælge at modtage praktisk hjælp fra den private leverandør, og hjælp til personlig pleje fra den kommunale leverandør, eller omvendt. Borger kan vælge samme leverandør til at udføre begge ydelser
• Leverandøren skal overholde den til enhver tid gældende lovgivning, Jammerbugt Kommunes kvalitetsstandarder, dokumentationspraksis, samt ændringer i praksis som følge af nye IT-systemer med videre.

Det fulde annonceringsmateriale findes på Jammerbugt Kommunes hjemmeside: http://www.jammerbugt.dk/kommunen/nyheder-og-annoncer/annoncer/udbud/
Annonceret 26. marts 2015 21:45:00 CET
Deadline 27. april 2015 12:00:00 CEST
Udbudstype Mindre danske udbud
Opgavetype Tjenesteydelser
Udbudsform Offentligt/åbent udbud
CPV kode 98513310, 85000000, 85141210, 85300000, 98514000
NUTS kode DK
Myndighedstype Kommune

Dokumenter & materiale

Link til udbudsmateriale http://www.jammerbugt.dk/kommunen/nyheder-og-annoncer/annoncer/udbud/

Tildelings- og udvælgelseskriterier

Tildelingskriterier Laveste pris
Udvælgelseskriterier Den nedenfor angivne dokumentation bedes vedlagt tilbuddet:

Tilbudsgivers personlige forhold:
• Oplysninger om tilbudsgiver, herunder CVR-nummer samt kontaktperson med telefonnummer og mail-adresse (udfyldes i Rammekontraktbilag C – Tilbudsbesvarelse).
• Udfyldt og underskrevet tro og love erklæring om i hvilket omfang tilbudsgiver har ubetalt, forfalden gæld til det offentlige (jf. Finansministeriets lovbekendtgørelse nr. 336 af 13. maj 1997) og om opfyldelse af Udbudsdirektivets artikel 45 (fortrykt formular er vedlagt som Bilag 2).

Økonomisk og finansiel formåen:
• Oplysninger om tilbudsgivers samlede omsætning inden for de seneste 3 regnskabsår (udfyldes i Rammekontraktbilag C – Tilbudsbesvarelse).
• Oplysninger om tilbudsgivers omsætning inden for det annoncerede område for det seneste afsluttede regnskabsår (udfyldes i Rammekontraktbilag C – Tilbudsbesvarelse).
• Oplysninger om tilbudsgivers egenkapital for det seneste afsluttede regnskabsår.
Det er i den forbindelse et mindstekrav, at tilbudsgiver har haft en positiv egenkapital for det seneste afsluttede regnskabsår (udfyldes i Rammekontraktbilag C – Tilbudsbesvarelse).

Teknisk og/eller faglig formåen:
• Referenceliste over de betydeligste sammenlignelige leverancer der er udført i løbet af de sidste tre år. Referencelisten skal for hver reference indeholde:
a. Navn på den offentlige myndighed
b. Kontakt for den offentlige myndighed, herunder telefonnummer
c. Rammekontraktperiode
d. Samlet omsætning for referencen
e. Antal borgere omfattet af omsætning fordelt på år, og som tilbudsgiver har leveret til.
f. Beskrivelse af leverancen
g. Underskrift for tilfredsstillende udført arbejde fra den offentlige myndighed
h. Dato.

Det er i den forbindelse et mindstekrav, at tilbudsgiver kan dokumentere erfaring med én tilsvarende leverance af praktisk hjælp og personlig pleje. Ved tilsvarende leverancer anses levering af personlig pleje og praktisk hjælp til offentlige myndigheder. Det er ikke tilstrækkeligt, at der alene dokumenteres erfaring med enten personlig pleje eller praktisk hjælp (udfyldes i Rammekontraktbilag c – Tilbudsbesvarelse).
Ordregiver vil kontakte referencen, for at vurdere tilbudsgivers grad af tilfredsstillende udført arbejde. Ordregiver vil vurdere referencen gennem spørgsmål relateret til opgavens udførelse og samarbejdet med den pågældende myndighed.
Ordregiver forbeholder sig endvidere ret til at foretage en generel egnethedsvurdering, hvis udvælgelseskriterierne giver anledning til tvivl om, hvorvidt tilbudsgiver er egnet til at løfte den annoncerede opgave.
Ordregiver forbeholder sig ret til at afvise tilbudsgiver, hvis tilbudsgiver ikke vurderes egnet ud fra et sagligt og objektivt skøn.
Tilbudsgivere, som helt eller delvist undlader at vedlægge den udbedte dokumentation på tilfredsstillende vis kan blive afvist som ikke-konditionsmæssige.

Kontaktperson

Navn Kristian Ax
Telefon +45 53645133
E-mail ka@tohv.dk

Ordregiver

Navn Jammerbugt Kommune
Adresse Toftevej 43
9440 Aabybro
DK
Telefon +45 72577777
E-mail cbg@jammerbugt.dk
WWW Toftevej 43

Modtager af tilbud

Navn Tolstrup & Hvilsted
Adresse for modtagelse af tilbud Myntevej 3, 8920 Randers NV

Send til en kollega

0.078