23948sdkhjf

Fakta om udbudet

Offentliggjort
21.04.2015
Udbudstype
Offentligt udbud

Udbyder

Udenrigsministeriet

Psykologscreeninger for Udenrigsministeriets udsendte medarbejdere og rådgivere


Udenrigsministeriet

   
Opgavebeskrivelse Nærværende udbud omfatter:

Rammeaftale på løbende psykologscreeninger af Udenrigsministeriets egne medarbejdere, samt rådgivere der udsendes til Sikkerheds- og sundhedsmæssigt vanskelige poster (eksempelvis, Kabul, Somalia, Syd Sudan, Somaliland, Ukraine).

Psykologen skal foretage en screening af den pågældende med henblik på en vurdering af dennes egnethed til den pågældende post.

Før screeningen påbegyndes skal UM orientere psykologen om de særlige forhold, der gør sig gældende for den konkrete post, hvortil medarbejderen påtænkes at skulle udstationeres, typiske karakteristika ved udsendelserne, forventningerne til medarbejderne under udsendelse.
Psykologen skal også kunne gennemføre kortere samtaler med henblik på anbefalinger om hvorvidt en person kan forlænges i en stilling i et land med sikkerhedsmæssige risici.

Vurderingen af medarbejderen skal ske på baggrund af et interviews, spørgeskemaer og tests. Interviews vil i visse tilfælde skulle foretages over videokonference. Psykologen skal på baggrund af screeningen udarbejde en kort redegørelse til UM med sin indstilling.

Psykologen skal angive, hvor lang tid der estimeres for hver indstilling. Såfremt psykologen mener, at dette ikke kan lade sig gøre, skal psykologen underrette Udenrigsministeriet om dette så snart psykologen bliver opmærksom på dette.

Der er tale om en Rammeaftale på ca. 3-4 mio. kr. over 4 år – baseret på 40 årlige screeninger

Information om Danida rådgivere:
http://um.dk/da/om-os/stillinger/raadgiverstillinger-finansieret-af-danida/
Bevillingsnotits for Freds- og Sikkerhedsberedskabet: http://um.dk/en/~/media/UM/English-site/Documents/Danida/About-Danida/Danida%20transparency/Documents/Grant%20committee/2014/Ext%20doc%202014/03%20FSBNIRAS.pdf
Annonceret 21. april 2015 14:00:00 CEST
Deadline 5. maj 2015 12:00:00 CEST
Udbudstype Mindre danske udbud
Opgavetype Tjenesteydelser
Udbudsform Offentligt/åbent udbud
CPV kode 85121270
NUTS kode DK
Myndighedstype Stat

Tildelings- og udvælgelseskriterier

Tildelingskriterier Økonomisk mest fordelagtige bud
Uddybning af tildelingskriterier Vurderingen af det økonomisk mest fordelagtige tilbud vil ske på grundlag af tidligere erfaring samt pris.

Uddybning af kriteriet erfaring:

Psykologen skal vedlægge:

1. Kort beskrivelse af psykologens erfaring
2. CV

Beskrivelsen og CV’et bør tilsammen redegøre for psykologens ydelsesspecifikke kompetencer og erfaring samt, hvordan de vil blive inddraget og nyttiggjort i relation til den konkrete opgave.

Ved evalueringen af erfaringen vægter det positivt, at den eller de tilbudte konsulenter har en relevant viden og relevante kompetencer og erfaringer, herunder fra screening af medarbejdere der skal udsendes, f.eks. fra Maersk, forsvaret eller lign.

Uddybning af kriteriet pris:

Psykologen skal vedlægge:
1. Timepris ekskl. moms
2. Hvor lang tid en standard screening vil tage
3. Hvor lang tid tilbagemelding til UM vil tage

UM vil lægge vægt på de bedste kompetencer samt laveste timepris sammenholdt med forholdet mellem den af psykologen tilbudte varighed af en screening inklusiv tilbagemelding til UM.

På baggrund af ovenstående vil Udenrigsministeriet udvælge 3-5 psykologer til en uddybende samtale – forventeligt i uge 20. Udenrigsministeriet vil herefter foretage en afgørelse som kommunikeres skriftligt.
Udvælgelseskriterier  

Kontaktperson

Navn Gertrud Kümmel Birk
Telefon +45 33920733
E-mail gerbir@um.dk

Ordregiver

Navn Udenrigsministeriet
Adresse Asiatisk Plads 2
1402 København K
DK
Telefon +45 33920000
E-mail um@um.dk
WWW www.um.dk

 

Send til en kollega

0.047