23948sdkhjf

Fakta om udbudet

Offentliggjort
08.05.2015
Udbudstype
Offentligt udbud

Udbyder

Faaborg-Midtfyn Kommune

Annoncering vedrørende fritvalgsområdet i Faaborg Midtfyn Kommune


Faaborg-Midtfyn Kommune

Titel Annoncering vedrørende fritvalgsområdet i Faaborg Midtfyn Kommune
Opgavebeskrivelse Faaborg Midtfyn Kommune udbyder følgende ydelser:
• Personlig pleje efter serviceloven § 83
• Praktisk hjælp efter serviceloven § 83
• Tilbud om hjælp til forbedring af en persons funktionsevne efter Serviceloven § 83a.
• Videredelegerede sygeplejefaglige indsatser efter sundhedslovens §§ 138 og 139 for borgere som modtager ydelser efter § 83 i serviceloven.

Undtaget af udbuddet er tøjvask og vareudbringning.

Det er hensigten, at der, som resultat af denne annoncering, indgås rammekontrakt med 2 private leverandører foruden den kommunale hjemmepleje, således at der i alt er maksimalt 3 leverandører, der varetager opgaveløsningen. Den kommunale hjemmepleje hos Ordregiver fortsætter således og deltager ikke i udbuddet.

Ordregiver opfordrer alle potentielle tilbudsgivere til at deltage i et fælles stormøde, hvor der vil være mulighed for at stille spørgsmålet til annonceringsmaterialet.

For mere information, så kan materialet tilgås på følgende adresse: http://www.indkobfyn.dk/udbud/igangvaerende-udbud/
Annonceret 8. maj 2015 15:45:00 CEST
Deadline 22. juni 2015 12:00:00 CEST
Udbudstype Mindre danske udbud
Opgavetype Tjenesteydelser
Udbudsform Offentligt/åbent udbud
CPV kode 98513310, 85000000, 85141210, 85300000, 98514000
NUTS kode DK
Myndighedstype Kommune

Dokumenter & materiale

Link til udbudsmateriale http://www.indkobfyn.dk/udbud/igangvaerende-udbud/

Tildelings- og udvælgelseskriterier

Tildelingskriterier Laveste pris
Udvælgelseskriterier Ordregiver vurderer tilbudsgiver egnethed ud fra tilbudsgivers besvarelse af nedenstående oplysninger og dokumentation, som bedes vedlagt tilbuddet:

Tilbudsgivers personlige forhold:
• Oplysninger om tilbudsgiver, herunder CVR-nummer samt kontaktperson med telefonnummer og mail-adresse (udfyldes i Rammekontraktbilag C – Tilbudsbesvarelse).
• Udfyldt og underskrevet tro og love erklæring om i hvilket omfang tilbudsgiver har ubetalt, forfalden gæld til det offentlige (jf. Finansministeriets lovbekendtgørelse nr. 336 af 13. maj 1997) og om opfyldelse af Udbudsdirektivets artikel 45 (fortrykt formular er vedlagt som Bilag 2).

Tilbudsgivers egenkontrolprocedure
• Tilbudsgiver skal beskrive tilbudsgivers egenkontrolprocedurer, der internt i tilbudsgivers organisation skal sikre, at ydelserne leveres korrekt og i overensstemmelse med den indgåede rammekontrakts krav (udfyldes i Rammekontraktbilag C – Tilbudsbesvarelse).

Økonomisk og finansiel formåen:
• Oplysninger om tilbudsgivers samlede omsætning inden for de seneste 3 regnskabsår (udfyldes i Rammekontraktbilag C – Tilbudsbesvarelse).
• Oplysninger om tilbudsgivers omsætning inden for det annoncerede område for det seneste afsluttede regnskabsår (udfyldes i Rammekontraktbilag C – Tilbudsbesvarelse).
• Oplysninger om tilbudsgivers samlede resultat før skat inden for de seneste 3 regnskabsår (udfyldes i Rammekontraktbilag C – Tilbudsbesvarelse).
• Oplysninger om tilbudsgivers egenkapital for det seneste afsluttede regnskabsår.
Det er i den forbindelse et mindstekrav, at tilbudsgiver har haft en positiv egenkapital for det seneste afsluttede regnskabsår (udfyldes i Rammekontraktbilag C – Tilbudsbesvarelse).

Teknisk og/eller faglig formåen:
• Referenceliste over de betydeligste sammenlignelige leverancer der er udført i løbet af de sidste tre år. Referencelisten skal for hver reference indeholde:
a. Navn på den offentlige myndighed
b. Kontakt for den offentlige myndighed, herunder telefonnummer
c. Rammekontraktperiode
d. Samlet omsætning for referencen
e. Antal borgere omfattet af omsætning fordelt på år, og som tilbudsgiver har leveret til.
f. Beskrivelse af leverancen
g. Underskrift for tilfredsstillende udført arbejde fra den offentlige myndighed
h. Dato.

Det er i den forbindelse et mindstekrav, at tilbudsgiver kan dokumentere erfaring med én tilsvarende leverance af praktisk hjælp og personlig pleje. Ved tilsvarende leverancer anses levering af personlig pleje og praktisk hjælp til offentlige myndigheder. Det er ikke tilstrækkeligt, at der alene dokumenteres erfaring med enten personlig pleje eller praktisk hjælp (udfyldes i Rammekontraktbilag c – Tilbudsbesvarelse).

Ordregiver forbeholder sig ret til at kontakte referencen, for at vurdere tilbudsgivers grad af tilfredsstillende udført arbejde. Ordregiver vil i så fald vurdere referencen gennem spørgsmål relateret til opgavens udførelse og samarbejdet med den pågældende myndighed.

Ordregiver forbeholder sig endvidere ret til at foretage en generel egnethedsvurdering, hvis udvælgelseskriterierne giver anledning til tvivl om, hvorvidt tilbudsgiver er egnet til at løfte den annoncerede opgave.

Ordregiver forbeholder sig ret til at afvise tilbudsgiver, hvis tilbudsgiver ikke vurderes egnet ud fra et sagligt og objektivt skøn.

Tilbudsgivere, som helt eller delvist undlader at vedlægge den udbedte dokumentation på tilfredsstillende vis kan blive afvist som ikke-konditionsmæssige.

Kontaktperson

Navn Kristian Ax
Telefon +45 53645133
E-mail ka@tohv.dk

Ordregiver

Navn Faaborg-Midtfyn Kommune
Adresse Graabjergvej 3a
5856 Ryslinge
DK
Telefon +45 72530530
E-mail fmk@fmk.dk
WWW http://www.fmk.dk/

Modtager af tilbud

Navn Tolstrup & Hvilsted
Adresse for modtagelse af tilbud Myntevej 3, 8920 Randers NV

 

Send til en kollega

0.047