23948sdkhjf

Fakta om udbudet

Offentliggjort
27.05.2015
Udbudstype
Begrænset udbud

Udbyder

Faaborg-Midtfyn Kommune

By- og egnsprofiler for Faaborg-Midtfyn Kommune


Faaborg-Midtfyn Kommune

   
Opgavebeskrivelse Det er afgørende for udviklingsstrategiens succes, at den forankres lokalt – og dette skal ske i arbejdet med at skabe by- og egnsprofilerne, som er et vigtigt skridt i arbejdet med at skabe dynamoer i de udvalgte byer og egne. Profilerne skal sikre, at vi strategisk udnytter og udvikler de eksisterende stedsbundne kvaliteter i de fire profilområder i nogle unikke og konkurrence-dygtige fremtidsbilleder samt at vi skaber et stærkt udgangspunkt for, at borgere, foreninger, virksomheder m.fl. kan og vil bidrage til at realisere det ønskede fremtidsbillede. Dette arbejde skal samtidig styrke kommunens synlighed og interne sammenhængskraft.

Arbejdet med skabe unikke bosætningsområder er gået i gang. I efteråret 2014 tog vi det første skridt til at udvikle klare by- og egnsprofiler i samarbejde med lokale borgere og interessenter. Her tegnede der sig et billede af en mulig profil for Faaborgegnen, mens der ikke fremstår et klart billede for de øvrige områder.

Der er behov for at dykke dybere ned i fortællingerne for at afdække de uforløste og uudnytte-de kvaliteter og potentialer. Byernes fortællinger skal med andre ord udnyttes strategisk i langt højere grad end nu.

Men det er ikke kun de fysiske forhold, der betragtes som stedskvaliteter i de pågældende byer og egne. Menneskelige ressourcer og de lokale fortællinger og identiteter er lige så væsentlige stedskvaliteter, der skal afdækkes og udvikles.

By- og egnsprofilerne vil fungere som et politisk prioriteringsværktøj, og i tilknytning til hver by- og egnsprofil, skal der i samarbejde med lokale aktører udarbejdes et inspirations- og hand-lingskatalog, der anviser konkrete veje til, hvordan vi kan realisere de mål, der er beskrevet i by- og egnsprofilerne.

Opgaven, vi ønsker konsulentbistand til, består i, at designe og gennemføre en proces, der sik-rer, at vi den 1. marts 2016 har by- og egnsprofiler og der er skabt lokalt ejerskab for disse i følgende tre egne:

• Faaborgegnen
• Ringeegnen
• Forstadsbåndet

Vi definerer en by- og egnsprofil, som et fremtidsbillede, der beskriver summen af de værdier og det omdømme, som byen og egnen i fremtiden bliver associeret med af dens indbyggere og de mennesker, der betragter den udefra. Der er tale om et fremtidsbillede, som der skal skabes lokal opbakning til at skabe – og efterfølgende realisere.

Profilen sætter fokus på eksisterende og kommende styrker, særlige kendetegn mv. og har be-tydning for, hvorvidt byen og egnen er et attraktivt sted at bo. Den opstiller desuden konkrete mål for, hvordan fremtidsbilledet skal realiseres. Det er afgørende, at profilen er unik, troværdig og realistisk, så den både kan realiseres – og sikrer, at de tre egne udvikler sig, så de adskiller sig positivt fra andre byer og egne. Der skal med andre ord skabes grundlag for at byen/egnen opfattes som og er et attraktivt sted at bo.

Profilen omfatter en kernefortælling/story, der skal bruges som et fælles pejlemærke for udvik-lingen af byen og egnen for de involverede aktører i form af kommune, borgere, foreninger, erhverv, politikere og investorer. Enighed om profilen repræsenterer en fælles opfattelse af, i hvilken retning byen og egnen skal udvikle sig. Denne kernefortælling/story vil naturligvis også skulle fungere som fundament for konkrete markedsførings- og kommunikationstiltag.
Annonceret 27. maj 2015 14:30:00 CEST
Deadline 15. juni 2015 16:00:00 CEST
Udbudstype Mindre danske udbud
Opgavetype Tjenesteydelser
Udbudsform Begrænset udbud
CPV kode 85312320
NUTS kode DK
Myndighedstype Kommune
Skønnet kontraktsum 600 000,00

Dokumenter & materiale

Dokumenter > application/vnd.openxmlformats-officedocument.wordprocessingml.document

Tildelings- og udvælgelseskriterier

Tildelingskriterier Økonomisk mest fordelagtige bud
Udvælgelseskriterier Rådgivere, der ønsker at komme betragtning til at byde på opgaven, skal fremsende følgende:

Generelle oplysninger:

1. Identifikationsoplysninger, herunder navn, adresse, CVR-nummer, kontaktoplysninger og –person.
2. Kort beskrivelse af virksomhedens organisation, herunder eventuelle underrådgivere samt CV’er på nøglepersoner.
3. Underskrevet tro og love erklæring i henhold til implementeringsbekendtgørelsen (bekendtgørelse nr. 712 af 15. juni 2011, §§ 10 og 11), hvoraf fremgår, at ansøger ikke befinder sig i de i udbudsdirektivets artikel 45 anførte udelukkelsessituationer (anvend eventuelt vedhæftede skabelon).
4. Underskrevet tro og love erklæring vedrørende ubetalt gæld til det offentlige i henhold til lovbekendtgørelse nr. 336 af 13. maj 1997 (anvend eventuelt vedhæftede skabelon).

Økonomisk kapacitet:

5. Årsregnskab eller underskrevet erklæring med oplysning om virksomhedens økonomiske nøgletal (omsætning, resultat efter skat, balance og egenkapital) for de seneste 3 afsluttede regnskabsår.

Teknisk kapacitet:

6. Referencer for varetagelse af tilsvarende opgaver inden for de seneste 5 år, gerne med tydelig angivelse af virksomhedens konkrete rolle i de pågældende opgaver, oplysning om opgavens omfang/økonomiske størrelse og art. Referencerne bør afspejle virksomhedens kompetencer inden for strategiudvikling, aktørinddragelse, branding og identificering af stedbundne potentialer.

Der kan max. vedlægges 5 referencer for virksomheden (det samlede team, der søger om prækvalifikation), og hver reference må max. fylde 1 A4-side i skriftstørrelse 10.

Underrådgivere mv.
Såfremt virksomheden henviser til andres ressourcer, herunder koncerninterne selskaber eller samarbejdsparter/underrådgivere, skal der medsendes dokumentation for, at virksomheden kan råde over disse ressourcer, fx i form af en underskrevet erklæring fra den pågældende virksomhed. Desuden bør ovennævnte oplysninger (pkt. 1 og pkt. 3-6) angives for sådanne virk-somheder.

Kontaktperson

Navn Birgitte Hjerrild
Telefon +45 72532071
E-mail bhjer@fmk.dk

Ordregiver

Navn Faaborg-Midtfyn Kommune
Adresse Mellemgade 15
5600 Faaborg
DK
Telefon +45 72532036
E-mail plan-kultur@fmk.dk
WWW www.fmk.dk

 

Send til en kollega

0.033