23948sdkhjf

TENTE Indkøbsvognshjul

Tilbage til virksomhedsprofilen.

Uden hjulet kunne vi ikke handle bekvemt i supermarkedet. For alt, hvad vi her forbinder med komfort og hurtighed, kan vi takke hjulene for.

Det begynder længe før vi lægger varen i indkøbsvognen. For alle de varer der står på hylderne bliver fragtet dertil på trailer. Dette job bliver ikke gjort let for hjulene: tung last, høje kantsten, klimaforskel mellem kølehus og disk – det er alt andet end super.

Her er tid lig med penge, og hjulene skal derfor altid kunne yde det optimale. I TENTE’s konstruktion er der indbygget robusthed til et langt liv: investeringen i solide gafler, vedligeholdelsesfrie lejer og modstandsdygtige hjul tjener sig hurtigt ind igen.

Det er ikke så mærkeligt, at indkøbsvogne med TENTE-hjul står øverst på huskesedlen hos mange store kæder. Et usædvanligt let løb, holdbarhed over gennemsnittet og et godt design – det er fordele, som kan overbevise selv hårdt kalkulerende indkøbere.

Mens de forskellige typer af supermarkeder bestandigt videreudvikler sig, er der også til stadighed nye udfordringer for os. Således har det stigende antal af forretninger i flere etager, indkøbs- og storcentre også udvidet TENTE’s sortiment. Det patenterede rulletrappehjul fra TENTE sørger for tilfredse kunder på alle niveauer.

Fakta om TENTE A/S

Adresse
TENTE A/S
Bøgekildevej 25
8361 Hasselager

Region
Danmark
Midtjylland
Århus Kommune

Telefon: +45 70108210

CVR nummer: DK44078015

P nummer: 1001847570

Ansatte: 15

Kontaktpersoner

Bo Christensen
Afdeling: Salg
Stilling: Project manager
Direkte telefon: +45 70108210

Send til en kollega

0.066