23948sdkhjf

TENTE Transporthjul

Tilbage til virksomhedsprofilen.

Hvor mange overvejelser gør du dig inden du bestemmer dig for en bil: Hurtighed? Skønhed? Funktionalitet? Komfort? Pålidelighed? Prestige?

Stiller du lige så mange krav til virksomhedens ”lille vognpark” – dvs. den med transporthjul under?

Har du tænkt over, hvilke enorme strækninger hvert eneste hjul tilbagelægger gennem mage, mange år? Hvilken mængde af stød, som befæstigelserne og drejekransene må holde til, når de passerer dørtærskler eller ujævnheder? Hvilke permanente belastninger lejerne er udsat for gennem støv eller fugtighed?

Som et ofte og selvfølgeligt benyttet arbejdsredskab bliver hjulene vedvarende brugt overalt. Pleje? Inspektion? Service? Det, der er fuldstændigt normalt for biler, oplever disse små hjælpere kun undtagelsesvist.

Fordi vi ved dette, behøver du ikke også bekymre dig om dette. Gør beslutningen, om det rigtige hjul så let som muligt og stol på TENTE’s kvalitetshjul. Ved hjælp af gennemtænkt konstruktion, materialer af høj kvalitet og førsteklases forarbejdning, er vores produkter pålidelige og næsten uforgængelige arbejdsredskaber.

Derfor er det heller ikke så mærkeligt, at så mange hjul i din branche stadig kører og kører, når den smarte firmabil købt på samme tid, for længst har fundet sin afløser.

Fakta om TENTE A/S

Adresse
TENTE A/S
Bøgekildevej 25
8361 Hasselager

Region
Danmark
Midtjylland
Århus Kommune

Telefon: +45 70108210

CVR nummer: DK44078015

P nummer: 1001847570

Ansatte: 15

Kontaktpersoner

Bo Christensen
Afdeling: Salg
Stilling: Project manager
Direkte telefon: +45 70108210

Send til en kollega

0.079