23948sdkhjf

Alseat

Tilbage til virksomhedsprofilen.

Alseat er det enkle, intuitive og unikke hjælpemiddel du anvender, når du skal hjælpe en person fra siddende på sengekant til liggende. Samspillet mellem et sæde, en vægtstang og Spilerdug fungerer unikt så du arbejder tæt på personen du forflytter samtidig med at personen sidder stabilt.

Alseat tager udgangspunkt i den naturlige måde at lægge sig ned på, Alseat er derfor et oplagt valg både i det rehabiliterende arbejde som ved forflytninger.

Målgruppen er personer der ikke selv kan lægge sig ned og samtidig tage deres ben op i sengen. Det kan være personer der kan gå, gå med hjælpemiddel, er kørestolsbruger med ståfunktion eller kørestolsbruger der forflyttes med forflytningsplatform eller stålift. Det er en forudsætning at personen har truncusstabilitet og kan sidde stabilt på sengen. Da bevægelsen under forflytningen med Alseat er genkendeligt for kroppen/personen der forflyttes kan personer med demens eller hjerneskade ofte anvende Alseat. Alseat anvendes sammen med spilerdug.  Se video, brugsvejledning & velfærdsteknologisk vurdering på vores hjemmeside www.spilerdug.dk

Fakta om Brehms Spilerdug ApS

Adresse
Brehms Spilerdug ApS
Metalvej 13
4180 Sorø
Se på kort

Region
Danmark
Sjælland
Sorø Kommune

Telefon: +45 57648351

CVR nummer: DK32340067

P nummer: 1018616293

Certifikater: CE

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Christian Krogh-Jeppesen
Stilling: Adm. Direktør
Direkte telefon: +45 23 68 87 34

Send til en kollega

0.093