23948sdkhjf

Året der gik: De største hits på Magasinet Pleje

Disse artikler var I vilde med at læse på magasinetpleje.dk i 2016.
Hvis ikke dagen i dag byder på en historie, der sætter noget nær års-rekord for mest læste artikel i 2016, så ligger det allerede nu fast, hvilke artikler I helst ville læse i året, der gik.

Den suverænt mest læste artikel på magasinetpleje.dk blev historien om, at Hvidovre Hospital uddanner sygeplejersker i verdensklasse.
Artiklen gik viralt på de sociale medier og handlede om uddannelsen til anæstesisygeplejerske i Region Hovedstaden, som i 2016 fik et internationalt blåt stempel. Uddannelsen er en af de mest krævende og specialiserede sygeplejerskeuddannelser i Danmark. I januar blev uddannelsen akkrediteret og fik den højest mulige anerkendelse af Den Internationale Sammenslutning af Anæstesisygeplejersker (IFNA). Uddannelsen er kun den syvende i verden, som har opnået denne akkreditering.

Desuden gik artiklen om dårlige ledere, der giver medarbejderne stress ind på en andenplads. Institut for Personaleudvikling satte - på baggrund af en ny undersøgelse foretaget af Harvard Business Review og Stanford University - lighedstegn mellem passiv rygning og dårlig ledelse.
På en tredjeplads kom nyheden om aftalen, der betyder, at der skal tilknyttes faste læger på plejehjem i hele landet .

Den historie blev også et stort hit på magasinetpleje.dk og på vores Facebook-side . Det var blandt de fleste populært at en ny aftale, indgået mellem staten, kommunerne, regionerne og de praktiserende læger.
Ordningen med faste læger på plejecentre skal gradvist udbredes til hele landet og de første kommuner har allerede fået deres aftaler på plads.

I er også ret glade for videoer. Således hittede 'Sådan opleves verden med demens' , 'Han tog en dans ...' og 'Musikken går rent ind hos beboerne' .

Det varierer meget, hvad der hitter, når I åbner jeres nyhedsbrev. Øvrige historier på top ti er således, 'Ny undersøgelse: Sådan er livet på plejehjemmene' , 'Vågekoner rykker ind på sygehusene' og 'Stort skulderklap til hjemmeplejen' samt 'Sådan skaber man demensvenlig bolig' .
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093