23948sdkhjf

Fakta om udbudet

EU-nr
2015/S 064-112775
Offentliggjort
Udbudstype
Finder ikke anvendelse

Udbyder

Hørsholm Kommune

Udbud af driften af Plejecenter Magrethelund


Hørsholm Kommune

Danmark-Hørsholm: Sundhedsvæsen og sociale foranstaltninger

2015/S 064-112775

Vejledende forhåndsmeddelelse

Tjenesteydelser

Direktiv 2004/18/EF

Del I: Ordregivende myndighed

I.1) Navn, adresser og kontaktpunkt(er)

Hørsholm Kommune
Ådalsparkvej 2
Helle Skude
2970 Hørsholm
DANMARK
+45 48493702

Internetadresse(r):

Overordnet internetadresse for den ordregivende myndighed: http://www.horsholm.dk

Yderligere oplysninger fås her: Det/De ovennævnte kontaktpunkt(er)

I.2) Type ordregivende myndighed

Regional eller lokal myndighed

I.3) Hovedaktivitet

Generelle offentlige tjenester

I.4) Kontrakt indgås på andre ordregivende myndigheders vegne

Den ordregivende myndighed indkøber på andre ordregivende myndigheders vegne: nej

Del II.B: Kontraktens genstand (Varer eller tjenesteydelser)

II.1) Den ordregivende myndigheds betegnelse for kontrakten:

Udbud af driften af Plejecenter Magrethelund.

II.2) Kontrakttype og leverings- eller udførelsessted

Tjenesteydelseskategori nr. 25: Sundheds- og socialvæsen

NUTS-kode DK0

II.3) Oplysninger om rammeaftale

Bekendtgørelsen vedrører udarbejdelse af en rammeaftale: nej

II.4) Kort beskrivelse af arten og mængden eller værdien af varerne eller tjenesteydelserne:

Kommunalbestyrelsen i Hørsholm Kommune har besluttet at sende driften af plejecenteret »Margrethelund« i udbud. Formålet med at konkurrenceudsætte driften på Margrethelund er overordnet at sikre, at opgaven løses bedst og billigst muligt.


Plejecenteret drives i dag af Rudersdal Kommune. I dag består plejecenteret af 20 midlertidige og 15 faste pladser. Ved idriftsættelse af nærværende kontrakt vil de 20 midlertidige pladser at blive konverteret til faste pladser, hvorfor de midlertidige beboere og dertilhørende personale vil flytte med nuværende udbyder. For en mængde personales vedkommende vil der skulle ske virksomhedsoverdragelse.


Plejecenter Margrethelund forventes i fremtiden at bestå af 35 faste pladser, fortrinsvis til Kommunens egne borgere. Kontrakten om driften af Margrethelund vil omfatte den daglige drift af plejecenteret, herunder


— det sygeplejefaglige ansvar


— personlig pleje


— praktisk hjælp, herunder tøjvask samt rengøring af boliger


— rengøring af centerarealer og fællesarealer


— anretning og servering af måltider, idet varme måltider bliver leveret af anden aktør


— administration


— indvendig bygningsvedligeholdelse i mindre omfang.


Driften af udvendige bygningsarealer varetages af Dansk Almennyttigt Boligselskab (DAB). DAB ejer boligarealerne og fællesarealer på plejecenteret. Borgerne indgår lejekontrakt med boligselskabet. For Margrethelunds centerarealer, som ejes af Hørsholm Kommune, er der indgået en administrationsaftale mellem DAB og Hørsholm Kommune. Der vil mellem Hørsholm Kommune og kommende leverandør blive indgået aftale om forpagtning og renhold af centerarealer.


Fremtidig leverandør skal anvende systemet Avaleo Omsorg.


Hørsholm Kommune forventer i kontrakten at gøre brug af sociale klausuler samt arbejdsklausuler.


Hørsholm Kommune vil også selv byde på opgaven i form af et kontrolbud.


Ovenstående oplysninger er alene medtaget med henblik på, at eventuelt interesserede kan danne sig et overordnet indtryk af opgaven. Der kan meget vel forekomme ændringer i opgavebeskrivelsen m.v.

II.5) CPV-glossaret (common procurement vocabulary)

85000000, 85300000, 85311000, 85100000, 85144100, 85311100, 90911000

II.6) Planlagt startdato for tildelingsprocedurerne
II.7) Oplysninger om WTO-aftalen om offentlige indkøb

Dette udbud er omfattet af WTO-aftalen om offentlige indkøb: nej

II.8) Yderligere oplysninger:

Del III: Juridiske, økonomiske, finansielle og tekniske oplysninger

III.1) Kontraktbetingelser
III.1.1) De vigtigste finansierings- og betalingsvilkår og/eller henvisning til relevante bestemmelser herom:
III.2) Betingelser for deltagelse
III.2.1) Oplysning om reserverede kontrakter

Del VI: Supplerende oplysninger

VI.1) Oplysninger om EU-midler
VI.2) Yderligere oplysninger:

Som led i at forberede udbuddet bedst muligt samt sikre, at udbudsbetingelserne er konforme med markedets forventninger og muligheder, agter Hørsholm Kommune at gennemføre en teknisk dialog med markedet.

Dialogen vil blive indledt med et orienteringsmøde d. 17. april kl. 9:00-11:00 i Hørsholm Kommunes lokaler på Ådalsparkvej 2, 2970 Hørsholm, hvor alle interesserede kan deltage. På mødet vil Hørsholm Kommune præsentere de overordnede visioner for det fremtidige udbud samt formålet med den tekniske dialog. Deltagerne vil ligeledes have mulighed for at stille afklarende spørgsmål til den videre proces mv.

Hørsholm Kommune forventer, at der efterfølgende vil blive gennemført en række bilaterale dialogmøder med potentielle leverandører.

Dialogmøderne vil af hensyn til ressourceforbruget blive gennemført med et begrænset antal deltagere. Hørsholm Kommune forventer at invitere 5 til at deltage i møderne. Såfremt et større antal henvender sig på baggrund af annonceringen, vil udvælgelsen af dialogpartnere til dialogmøderne ske på grundlag af objektive og saglige kriterier, idet det tilstræbes, at gruppen af dialogpartnere sammensættes på en sådan måde, at den er repræsentativ for markedet set i forhold til:

— virksomhedens størrelse

— virksomhedens aktivitetsområder

— virksomhedens karakter.

En eventuel udelukkelse fra at deltage i dialogmøderne har ingen betydning for den efterfølgende mulighed for at blive prækvalificeret til at byde på opgaven. Prækvalifikationen gennemføres således helt uafhængigt af ovenstående forløb og på baggrund af andre udvælgelseskriterier, idet formålet med prækvalifikationen er en egnethedsvurdering, mens formålet med den tekniske dialog er at opnå øget viden om og indsigt i, hvordan markedet fungerer.

I den tekniske dialog vil navnlig følgende temaer blive drøftet:

— samspillet med den øvrige kommunale opgaveløsning på sundheds- og socialområdet samt eventuelt samarbejde med civilsamfundet

— strategisk fokus på rehabilitering og forebyggelse

— tidsmæssige behov i forbindelse med udbudsprocessen

— praksis fra markedet vedrørende kontraktens varighed, risikofordeling, afregningsmodeller m.v.

— incitamentsmodeller til understøttelse af hensigtsmæssig opgaveløsning

— forsikring og sikkerhedsstillelse

— visitationsprocedure.

Dialogmøderne forventes gennemført i uge 19. Møderne vil blive gennemført på dansk.

Forud for møderne vil der blive udsendt et oplæg med konkretisering af, hvilke temaer og spørgsmål, der ønskes input til. Samtlige oplæg vil blive gjort offentligt tilgængelige på http://www.horsholm.dk/erhverv/udbud

Møderne vil blive tilrettelagt på en sådan måde, at alle deltagere får de samme oplysninger. I det omfang der oplyses om forhold, som ikke fremgår af det udarbejdede skriftlige materiale, vil disse oplysninger senere blive gjort offentligt tilgængelige for alle på ovenstående hjemmeside, således at også de, der ikke får mulighed for at deltage i dialogen, sikres adgang til de samme oplysninger. Tilsvarende gøres alt materiale i forbindelse med orienteringsmødet tilgængeligt for alle — også de, der ikke har haft mulighed for at deltage.

Virksomheder, som har interesse i at deltage i den tekniske dialog, kan sende anmodning om deltagelse til heps@horsholm.dk med tilkendegivelse af, om man ønsker at deltage i orienterings og dialogmøder.

Fristen for at tilmelde sig møderne med angivelse af antal deltagere er den 10.4.2015, kl. 10:00 (dansk tid).

Det ses gerne, at virksomhederne udarbejder og medsender en kort beskrivelse af virksomheden i relation til de ovennævnte forhold, der vil kunne bruges ved udvælgelsen. Hørsholm Kommune forbeholder sig retten til at anmode virksomhederne om at fremsende yderligere relevante virksomhedsoplysninger til brug for en eventuel udvælgelse af, hvem der vil blive indkaldt til dialogmøderne.

Virksomheder, som enten ikke er blevet inviteret, eller som ikke har anmodet herom, har mulighed for at afgive skriftlige bemærkninger. De endelige spørgsmål til de inviterede virksomheder vil således blive offentliggjort på www.horsholm.dk med angivelse af en rimelig frist til afgivelse af skriftlige bemærkninger. Disse bemærkninger vil indgå med lige så stor vægt som bemærkninger afgivet under eventuelle dialogmøder.

Det står Hørsholm Kommune frit for at vælge, om — og i givet fald hvorledes — konklusionerne fra møderne skal indgå i den efterfølgende beslutningsproces og udformningen af det endelige udbudsmateriale.

Opmærksomheden henledes på, at Hørsholm Kommune som offentlig myndighed er omfattet af offentlighedsloven og forvaltningsloven. Uanset virksomheders eventuelle angivelser om fortrolighed m.v., vil Hørsholm Kommune derfor kunne være forpligtet til at give aktindsigt i det omfang, der følger af offentlighedslovens og forvaltningslovens bestemmelser.

Det bemærkes for en ordens skyld, at de omkostninger, som virksomheder måtte have ved at deltage i den tekniske dialog, ikke godtgøres af Hørsholm Kommune.

Som afslutning på den tekniske dialog udarbejder Hørsholm Kommune et afsluttende notat, hvoraf opsamling på processen samt eventuel supplerende information med videre vil fremgå. I notatet redegøres bl.a. for forløbet af den tekniske dialog, herunder hvilke områder, der har været drøftet, samt hvilke aktører, der har været involveret. Notatet offentliggøres på http://www.horsholm.dk/erhverv/udbud

Hørsholm Kommune forbeholder sig ret til at tildele kontrakten på baggrund af de indikative tilbud. Såfremt denne ret ikke udnyttes, vil der blive indledt forhandlinger med tilbudsgiverne.

Som rådgivere på udbuddet er tilknyttet Advokatfirmaet Poul Schmith samt ældrefaglige rådgiver fra KL's Konsulentvirksomhed.

VI.3) Oplysninger om den generelle lovramme

Relevante statslige internetadresser, hvor der kan fås oplysninger

Skattelovgivning http://www.skat.dk

Miljøbeskyttelseslovgivning http://www.mst.dk

Beskyttelse på arbejdspladsen og arbejdsvilkår http://www.at.dk

VI.4) Dato for afsendelse af denne bekendtgørelse:

27.3.2015

 

Send til en kollega

0.048