23948sdkhjf

Lolland godkender nye leverandører

Curae og Lev Vel Sjælland APS skal fremover tilbyde hjemmepleje i Lolland Kommune.

Lolland Kommune har nu godkendt de kommende private leverandører af hjemmehjælp i kommunen. Det sker efter, at kommunen i sommer åbnede op for, at private leverandører kunne byde på opgaver, der før har ligget i kommunalt regi.

Det sker bl.a. efter, at en privat plejefirma, der var leverandør i Lolland Kommune, i juni gik konkurs efter flere omstridte sager.

Firmaerne Curae og Lev Vel Sjælland APS har nu fået godkendelse.

Fra 2. oktober 2017 tilbyder Curae og Lev Vel Sjælland APS til visiterede borgere. Borgere, som ønsker at fortsætte med at bruge Lolland Kommune, skal ikke foretage sig noget. 

Om godkendelsesmodellen
Lolland Kommune skal sikre det frie leverandørvalg på området for personlig og praktisk hjælp. Det sker fremover gennem en såkaldt godkendelsesmodel, hvor private leverandører fire gange årligt kan søge om godkendelse til at levere ydelser i kommunen. Næste frist for at søge om godkendelse er i januar 2018. Godkendelsesmodellen indebærer, at Lolland Kommune kan godkende og indgå kontrakt med enhver leverandør, der opfylder de kvalitets- og leverandørkrav, som Byrådet i Lolland Kommune har fastsat.


Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.097